Emniyet Müdürü, 3. sergisini açtı

Emniyet Müdürü, 3. sergisini açtı
Emniyet Müdürü Zekeriya Kahraman 3. fotoğraf sergisini açtı

Düzce İl Emniyet Müdürü Zekeriya Kahraman, 3. amatör fotoğraf sergisini, Düzce İnönü parkında törenle açtı.

Düzce İl Emniyet Müdürü Zekeriya Kahraman, Hakkari'de görev yaptığı dönemde başladığı fotoğraf çekme merakını ilerleterek, Düzce'de 3. kişisel fotoğraf sergisini açtı. Karaman'ın fotoğraf sergisinin açılış törenine Düzce Valisi Bülent Kılınç, Vali Yardımcısı Osman Demir ve Ramazan Şahin, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Sabahattin Toprak, Ağır Ceza Reisi Hüseyin Serter, Düzce Üniversitesi Rektörü Funda Sivrikaya Şerifoğlu, Belediye Başkanı İsmail Bayram, Kültür ve Turizm Müdürü Özcan Budak, Polis Teşkilatı mensuplarıyla davetliler katıldı. 

116 fotoğrafın sergilendiği serginin açılış kurdelesini Düzce Valisi Bülent Kılınç ve Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram birlikte kesti. Emniyet Müdürü Zekeriya Kahraman, sergiyi gezenlerle tek, tek ilgilenerek, fotoğraflar hakkında bilgiler aktardı. Özellikle doğa fotoğraflarının ağırlıkta olduğu sergideki fotoğraflar büyük bir beğeni topladı. Polis Teşkilatının kuruluşunun 164 yılı etkinlikleri çerçevesinde açılan serginin 2 gün süreyle açık kalacağı öğrenildi. 

Emniyet Müdürü Zekeriya Kahraman, fotoğraf merakına Hakkâri'de görev yaptığı dönemde başladığını ve görev yaptığı her bölgede amatörce fotoğraflar çektiğini belirtti. Emniyet Müdürü Kahraman, amatörce yaptığı fotoğraf çalışmasını bundan sonra da devam ettireceğini söyledi.

Fotoğraf sergisinin ardından davetliler emniyet müdürlüğünün düzenlediği kokteyle katıldı.

(CİHAN)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.