Mustafa Armağan ve İskender Pala kitaplarını imzaladı

Mustafa Armağan ve İskender Pala kitaplarını imzaladı
TÜYAP Tüm Fuarcılık A.Ş. ve Türkiye Yayıncılar Birliği tarafından düzenlenen 14. İzmir Kitap Fuarı, Zaman Gazetesi yazarlarından Mustafa Armağan ve İskender Pala da kitaplarını imzaladı. 

'Kitaba Yolculuk' temalı fuara ilk günden binlerce kitap kurdu ve imza için de yazarlara akın etti.

Fuar kapsamında 600 yazarın okuyucularıyla buluşacağı belirten Kavukçuoğlu, 306 yayınevi ve sivil toplum örgütünün de 142 kültür faaliyeti düzenleyeceğini, fuarın 26 Nisan tarihine kadar açık kalacağını söyledi.

Öğrencilerin yoğun ilgisi çeken yazarlardan İskender Pala, Alfa yayınlarında çıkan son kitabi Katre-i Matem'den 2 saatte 500 kitap imzaladı. 

Kitaplarını imzalarken terleyen ve konuşma fırsatı da bulamayan Pala, "İlk günde katılım çok fazla. Konuşmaya fırsatım yok. İmzalarken de konuşamam" dedi.

İstanbul'un fethi ile ilgili yeni kitabının müjdesi veren Armağan'da kendisiyle konuşmak isteyenleri imzadan sonra vereceği 'Abdulhamit' siz Yüzyıl' konulu konferansına davet etti.

En çok Korku Duvarını Yıkmak, Küller Altında Yakın Tarih, Osmanlı'nın Mahrem Tarihi ve Büyük Osmanlı Projesi isimli kitaplarını imzaladığın belirten Armağan, "24 kitap çıkardım. Şimdiye kadar İzmir kitap fuarlarını hiç atlamadım. İlgi çok yoğun" şeklinde konuştu.

Ayrıca fuarda bir dizi etkinlik arasında çeşitli yazarlar konferanslarda düzenliyor. 

Fuarda stant açan Zaman Kitap, Sürat A.Ş, NT, Kaynak Yayınları ve kendi alanında birer marka olan Körfez, FEM, Anafen, Güvender, Zirve ve Pianalitik yayınları da fuara renk kattı. (CİHAN)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.