Şehitlere 400 bin hatim

Şehitlere 400 bin hatim
Anadolu Gençlik Derneği Genel Merkezi tarafından geçtiğimiz yıl yapılan '250 bin şedide 250 bin' hatim kampanyasının bu yıl daha da genişletilerek yeniden yapılacağı bildirildi.

Bu yıl 400 bin hatmin indirilmesi planlanan kampanyada hatimlerin 18 Mart çanakkale şehitlerini anma gününde toplu duası yapılacak.

Derneği Osmaniye Şube Başkanı Hakkı özkan bu yıl yapılacak hatim kampanyası hakkında açıklamalarda bulundu.

özkan, geçtiğimiz yıl yapılan kampanyada hedeflerine ulaştıklarını belirterek, ülke genelinde 321 bin hatme ulaşılarak büyük bir başarı elde edildiğini söyledi.

Kampanyanın bu yıl genişletildiğini ifade eden özkan, "Bu yıl ki kampanyamız çanakkale ve Sarıkamış başta olmak üzere bütün şehitlerimiz için yapılacak. Bu sebeple ülke genelinde 400 bin hatim okunacak" dedi.

Osmaniye'ye 2 bin hatim düştüğünü ve bu sayıyı da aşacaklarına inandıklarını belirten özkan "ülke genelinde okunan hatimlerin toplu duası 18 Mart 2008 tarihinde çanakkale'de düzenlenecek bir programla yapılacak. Ben geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda kampanyanın hedefine ulaşacağına ve halkımızın duyarlılık ve hassasiyetle kampanyaya destek vereceğine inanıyorum" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.