8 Oscar'lı 'Slumdog Millionaire' Ümraniye'de

8 Oscar'lı 'Slumdog Millionaire' Ümraniye'de
Ümraniye Belediyesi, aldığı OSCAR ödülleriyle Dünya gündemine oturan 'Slumdog Millionaire' isimli filmi, Ümraniyeli sinemaseverlerle buluşturuyor. 

Her ay kültür merkezlerinde gösterime sunduğu filmlerle sinemaseverleri Ümraniye’de buluşturan Ümraniye Belediyesi, ilçe sakinlerine sinema keyfi yaşatmaya devam ediyor. Belediye, geçtiğimiz OSCAR ödül törenine aldığı 8 ödülle damgasını vuran 'Slumdog Millionaire’ isimli filmi Ümraniye’de gösterime sunuyor. Bütün dünyada büyük yankı uyandıran ve halen gösterimi süren 'Slumdog Millionaire’in yanı sıra, Türkiye genelinde gösterimi süren ve 2 milyonu aşkın seyirci rakamına ulaşan Mahsun Kırmızıgül imzalı ‘Güneşi Gördüm’ ile ‘Cüceler Devlere Karşı’ ve ‘Çılgın Dostlar-2’ isimli çizgi sinemalar da, Mayıs ayı boyunca Ümraniye Belediyesi’ne bağlı kültür merkezlerinde gösterilecek.  

Belediyece özel olarak belirlenen bilet fiyatları ise yetişkinler için 2, öğrenci ve çocuklar için 1 TL olacak. Filmlerin gösterileceği kültür merkezleri ve bilgileri şöyle;

Ümraniye Belediyesi Kültür Merkezi: 0 216 443 56 00 (196) - (Cumartesi ve Çarşamba günleri)
Mehmet Akif Kültür Merkezi: 0 216 520 24 32- (Salı günleri) 
Cemil Meriç Kültür Merkezi: 0 216 612 55 67- (Pazar ve Perşembe günleri) 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.