"Küçük Oteller Kitabı 2009" Boyut Yayıncılık'tan çıktı!

"Küçük Oteller Kitabı 2009" Boyut Yayıncılık'tan çıktı!
Türkiye’yi yeni bir tatil anlayışı ile tanıştıran kitap, Mutlu ve Müjde Tönbekici kardeşlerin rehberliğinde sıra dışı tatilcileri hayallere davet ediyor…

GEZGİNLERİN VAZGEÇİLMEZİ “KÜÇÜK OTELLER KİTABI”NIN 2009 BASKISI ÇIKTI!

11 yıldır en çok satanların başında yer alan Küçük Oteller Kitabı’nın güncellenmiş 12. baskısı Boyut Yayıncılıktan yayınlandı. Türkiye’nin sıra dışı, özgün, harika küçük otellerini tanıtan kitabın 2009 baskısı için tüm bilgiler yeniden gözden geçirildi, yorumların büyük çoğunluğu yeniden yazıldı.

İlk kez 1998 yılında Sevan Nişanyan ve Müjde (Nişanyan) Tönbekici tarafından kaleme alınan kitabın 2009 baskısını Müjde Tönbekici ve kız kardeşi Vatan Gazetesi yazarı Mutlu Tönbekici yayına hazırladı. Ayrı ayrı gezdiler, yeni bilgiler, güzel anılar depoladılar ve bu yıl için seçtikleri küçük otelleri yepyeni bir heyecan ve bakış açısı ile yazdılar…

Küçük Oteller Kitabı’nın güncellenmiş yeni baskısı yine alanında en güvenilir kaynak olmayı sürdürüyor. Beş yıldızlı otellerden hoşlanmayanlar için hazırlanan kitapta, Türkiye'nin dört bir yanından 300’e yakın küçük otel, yazarların dürüst yorumlarıyla tanıtılıyor. Geçen senelerde olduğu gibi oteller seçilirken belirli bir kalite ve konfor düzeyinde olmalarına ama mimari ve dekorasyonda da bir özgünlük sunuyor olmalarına dikkat edildi. Motel, pansiyon, butik, exclusiv, hip, vip… gibi adlandırmalar dikkate alınmadı. Bazen otelin konumu, bazen mimarisi ilgi çekici oldu. Bazen emeğin ve sevginin eseri bir bahçe gönüllerini fethetti, bazen ev sahipleri ve ağırlama şekillerine hayran kalındı. Tek ortak noktalarıysa ‘küçük’ olmalarıydı.

Küçük güzel ve yeterliymiş dedirten kitap…

1998 yılında ilk yayınlandığında 81 otel içeren Küçük Oteller Kitabı bugün 300’e yakın seçenek sunuyor okura. 12 yılda Türkiye yeni bir tatil kavramı ile tanıştı.
Tatilin; yemek saatlerine uymak üzere aktivitelerimizi planlamaktan, önünde upuzun kuyruklar oluşan açık büfelerden, artık ezberlenen animatör eğlencelerinden, ruhsuz, tekdüze mobilyalarla döşeli otel odalarından ibaret olmadığını anlatan; tertemiz çarşaflı bir yatakta, uçuşan tüller arasında uyumanın, sakin bir köy evinin bahçesinde kahvaltı yapmanın, bazen ev sahipleri ile bir acı kahve içerek sohbet etmenin ne kadar güzel bir tercih olduğunu hatırlatan ve birçoğumuza arabaya atlayıp otel otel gezme hayalleri kurduran bu kitap ilk gün heyecanında ama 12 yılın damıtılmışlığında tatil alternatifleri sunmaya devam ediyor.

Küçük Oteller Kitabı’nda oda fiyatlarından, haritadaki yerlerine, oda sayılarından, oda özelliklerine, çevre güzelliklerinden, otellerin iletişim bilgilerine kadar her tür bilgiyi bulabilirsiniz.

Geçtiğimiz yıl en çok okunanlar listesinde bulunan Küçük Oteller Kitabı muhtemelen bu yıl da listenin yukarı sıralarından düşmeyecek. Kitapçılarda yerini alan kitabı 0212 444 53 53 numaralı Boyut Yayın Danışma Hattından veya www.boyut.com.tr/kucukoteller den adresinize ücretsiz gönderilmesi avantajı ile kolaylıkla edinebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.