Bu da 'irticai ilçeler' listesi - MİZAH

Bu da 'irticai ilçeler' listesi - MİZAH
Habervaktim Araştırma-Karıştırma servisi olarak Şener Paşa’ya kıyak geçtik ve üşenmeyip irticai ilçeleri seçtik. İşte irticanın doruğa çıktığı ilçelerde Top 10 listesi;

Ergenekon davası sanıklarından eski Jandarma Genel Komutanı emekli Orgeneral Şener Eruygur'un hazırladığı “İrticai İller Listesi” büyük yankı yaptı. İstanbul’un birinci olduğu listede Ankara ikinci, Diyarbakır üçüncü, İzmir dördüncü, Konya ise 5. gösterilmiş.

Ancak bu listeye giremeyen Kayseri, Erzurum, Yozgat, Sivas gibi muhafazakar illerimizin vatandaşları Eruygur’u protesto ettiler. Bulundukları şehirlerin en büyük camilerinin önünde toplanarak eylem yapan vatandaşlar “ilk 5 hakkımız, söke söke alırız”, “mürteciyiz mürteci, peki bu liste neci?”, “listede yoksa yerimiz, artarak sürer eylemlerimiz” şeklinde sloganlar attılar.

Bu arada biz de Habervaktim Araştırma-Karıştırma Servisi olarak Şener Paşa'ya kıyak geçtik ve üşenmeyip ülkemizdeki irticai ilçeleri tek tek seçtik. İşte irticanın doruğa çıktığı ilçelerde Top 10 listesi;

Tekkeköy, Nurdağı; laikçilere isimlerle gözdağı

1-) Tekkeköy (Samsun),
2-) İmamoğlu (Adana),
3-) Şefaatli (Yozgat)
4-) Nurdağı (Gaziantep),
5-) Hocalar (Afyonkarahisar),
6-) Cumayeri (Düzce),
7-) Balışeyh (Kırıkkale),
8-) Kadışehri (Yozgat), Kadıköy (İstanbul)
9-) Adaklı (Bingöl)
10-) Akıncılar (Samsun)


Araştırma Şirketlerinden Eruygur’a teklif
Öte yandan, yeni gün yüzüne çıkan bu araştırmaları ve listeleri, gözleri Şener Eruygur’a çevirdi. Bazı araştırma şirketlerinin bu kapsamlı araştırmalarını beğenerek teklif götürdükleri öğrenildi. Bu tekliflere sıcak bakan Eruygur’un geçtiğimiz günlerde ERGENE-KONDU şirketi adına Caddebostan’da araştırmalar yaptığı ancak bu sırada yandaş medya tarafından görüntülendiği ve bu yüzden araştırmalarına bir süre ara verdiği anlaşıldı.

Rıfat Yörük/Habervaktim.com/Mizah

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.