Kartpostal nostaljisi internette yaşatılıyor

Kartpostal nostaljisi internette yaşatılıyor
Bayramlarda ve özel günlerde arkadaşlara, dostlara gönderilen kartpostallar, teknolojik gelişmelerle insanların e-mail ve kısa mesajları tercih etmeleri nedeniyle nostalji oldu. 

Bu anlamlı nostaljiyi yaşatmak isteyen Bursalı bir şirket ise, kurduğu internet sitesi ile kartpostal tutkusunu yaşatmak isteyen insanlara imkan sağlıyor. 

Şirket, siteden beğenilen kartpostalları, belirtilen adrese düşük miktarda ücret karşılığı gönderiyor. 

Kartpostal nostaljisini yaşatmak isteyen insanlar, sadece interneti kullanarak bu arzusunu dilediği her özel günde yerine getirebiliyor.

BK E-TİCARET sahibi Bülent Elitok, amaçlarının unutulmaya yüz tutmuş bu güzel geleneği tekrar hayata geçirmek olduğunu söyledi. 

Mail ya da sms yoluyla yapılan kutlamanın kartpostal ile yapılan kutlamanın yerini tutmayacağını belirten Bülent Elitok, "Bizim gibi düşünen insanlara bu işi kolay bir şekilde nasıl sunabiliriz diye düşündük ve bu proje ortaya çıktı. Sitemiz üzerinden istediğiniz kadar kişiye istediğiniz kadar farklı kartpostal ve her biri için ayrı mesaj yazarak gönderebilirsiniz. Ayrıca adres defterinizi oluşturup bir sonraki gönderimlerinizde göndereceğiniz kişi yada kurumlarını adreslerini tekrar girmeniz gerekmez." diye konuştu. 

Kartpostal tutkunlarının siteye yoğun ilgi gösterdiğini vurgulayan Elitok, www.gercekkartpostalgonder.com adlı sitenin, çok kolay şartlarda hizmet sunduğunu dile getirdi. 

Elitok, site hakkında şu bilgileri verdi: "Sitede binlerce çeşit kartpostal ve zarf çeşitleri bulunuyor. Her güne özel hazırlanmış kartpostallardan dilediğinizi seçebilirsiniz. Herhangi bir ürünü incelerken ürünü sepetinize ekleyerek sepetteki ürünleri sipariş verebilirsiniz. Sipariş verildikten sonra sipariş sahibine mail veya telefon ile ulaşarak sipariş onayı, ödeme şekli ve teslimat şekli ile ilgili bilgiler alınır. Sitemiz üzerinden talep ettiğiniz siparişleriniz 3 iş günü içinde kargoya verilir. Aldığınız ürünü teslimat tarihinden itibaren 7 iş günü içerisinde iade edebilirsiniz. www.gercekkartpostalgonder.com'da kullanmış olduğunuz üye bilgileri ve e-mail adresleri asla 3. şahıslarla paylaşılmaz."


(CİHAN)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.