Pirinç-Ek ailesi de boykot edilsin! (Kara Mizah)

Pirinç-Ek ailesi de boykot edilsin! (Kara Mizah)
Çin tarafından üretilen malları satın almayan ve ülkemize ithal edilmemesini isteyen duyarlı vatandaşlardan bazıları, müzmin Çinci Pirinç-ek Ailesinin de “boykot” kapsamına alınmasını istediler.

Doğu Türkistan’da büyük bir katliam daha gerçekleştiren Çin’e yönelik tepkiler giderek artıyor. Ülkemizin dört bir yanında protesto gösterileri yapan vatandaşlar “Çin mallarına boykot” kampanyaları da başlattılar.

Başta oyuncak ve kalem olmak üzere Çin tarafından üretilen malları satın almayan ve ülkemize ithal edilmemesini isteyen duyarlı vatandaşlardan bazıları müzmin Çinci Pirinç-ek Ailesinin de “boykot” kapsamına alınmasını istediler.

Çekik gözlülere karşı büyük zaafı olan, iflah olmaz Çin ve Mao hayranı, müthiş devrimbaz Dov-Gu Pirinç-Ek’in Genel Başkanı olduğu Amele Partisi’nin, Uygur Türkleri'ne yönelik katliamda bile Çin yandaşlığı yaptığını hatırlatan vatandaşlar “Hızlı Mao’cu Dov-Gu Pirinç-Ek, Çin'de; Çin Komünist Partisi'nin Genel Başkanı ile Çin devlet yetkilileriyle sürekli görüşüyor, Çin'in ülke yönetiminin Türkiye tarafından örnek alınması gerektiğini söylüyordu. Eşi Ha-le kocasının tutukluluğunda bile Çin'e ziyaret etmeyi ihmal etmiyordu. Kızı Viş-Ne Pirinç-Ek’in de Çin’in başkenti Pekin'de Çin Ulusal Radyosu'nda çalıştığı ortaya çıktı. Böylesine ‘Çinci’ olan bu ailenin de boykot kapsamına alınması gayet doğaldır” dediler.

AMELE PARTİSİ’NDE TAPON ÇİN MALLARI BULUNDU

Öte yandan dün Amele Partisi’nin bazı il ve ilçe merkezlerinde yapılan aramalarda piyasaya sürülmek üzere hazırlanmış bol miktarda tapon Çin malları ele geçirildi. Alınan bilgilere göre işportacılık yapan partili gençler tarafından satışa sunulacak olan ürünler arasında cd’ler, hesap makineleri ve cep telefonları bulunuyor.

Rıfat Yörük/Habervaktim.com/Kara Mizah

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.