Bu da bizim Michael

Bu da bizim Michael
İzmir'de 15 yaşında başlayan Michael Jakson hayranlığı özentiye dönüşen Süleyman Uysal, bugün 29 yaşında olmasına karşın, Michael Jakson gibi şarkı söylüyor, dans ediyor. Uysal, sanatçının 29 parçasını ve hareketlerini yanlışsız icra ediyor.

29 şarkının tümünü ezbere bilen ve hareketlerini bire bir taklit edebilen bizim Michael (Maykıl) sanatçının 8-9 adet kostümünü bile yaptırmış. Askerlik görevini ifa ederken Kütahya ve Diyarbakır'da da iki defa sahne alıp Jakson'un şarkılarını başarıyla seslendiren Süleyman Uysal, bir de CD yaptırmış.

Sanatçının birebir hareketlerini ve şarkılarını yanlışsız söyleyebilen Uysal, Jakson hayranlığının İngilizceyi öğrenmesine de vesile olduğunu ve şu anda 20 öğrenciye İngilizce dersi verdiğini söyledi. Elinden tutan olmadığı ve annesi istemediği için ünlü olamadığını ifade eden Süleyman Uysal, sanatçının ölümüyle tekrar şovlara başlama isteği duyduğunu söyledi. Teklif geldiği taktirde sahneye çıkabileceğini anlatan Uysal, evinin odasında da sanatçının fotoğraflarını, posterlerini, haberlerini ve singlelarını (şarkılarını) saklamış. (CİHAN)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.