Başkent sinemalarında iki yeni film

Başkent sinemalarında iki yeni film
Başkent sinemalarında bu hafta 2 yeni film vizyona giriyor. 

Gerilim, dram, gizemin olduğu "Metrodan Kaçış-The Taking of Pelham" isimli filmi Tony Scott yönetti. Denzel Washington ve John Travolta'yı bir araya getiren filmde, ayrıca, Luis Guzman, Victor Gojcaj, John Turturro ve James Gandolfini de rol alıyor. 

Haftanın korku filmi "Histeri-The Children". Yönetmenlik koltuğunda Tom Shankland'ın oturduğu filmde, Eva Birthistle ve Stephen Campbell Moore'ın yanında Jeremy Sheffield, Rachel Shelley, Hannah Tointon ve Raffiella Brooks performans sergiliyor. 

-HAFTANIN FİLMLERİ-

Başkentte hafta boyunca sinemalarda izleyiciyle buluşacak filmler şöyle:

ARMADA: "Histeri", "Metrodan Kaçış", "Hayalet Sevgililerim", "Dehşetin Soluğu", "Halk Düşmanları", "Harry Potter ve Melez Prens", "Felekten Bir Gece", "Buz Devri-3".

METROPOL: "Histeri", "Metrodan Kaçış", "Hayalet Sevgililerim", "Dehşetin Soluğu", "Halk Düşmanları", "Harry Potter ve Melez Prens", "Felekten Bir Gece", "Buz Devri-3".

OPTİMUM: "Transformers", "Histeri", "Darbe", "Buz Devri-3", "Harry Potter ve Melez Prens", "Teklif".

KIZILAY BÜYÜLÜ FENER: "Histeri", "Metrodan Kaçış", "Hayalet Sevgililerim", "Dehşetin Soluğu", "Halk Düşmanları", "Harry Potter ve Melez Prens", "Buz Devri-3", "Seni O Kadar Çok Sevdim Ki", "Aşkta Son Şans".

BAHÇELİ BÜYÜLÜ FENER: "Halk Düşmanları", "Harry Potter ve Melez Prens", "Buz Devri-3", "Seni O Kadar Çok Sevdim Ki", "Milyoner".

KIZILIRMAK: "Nokta", "Bir Kadının Seks Günlüğü", "Kuzey", "Buz Devri-3".

AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.