Ali Oktay, Gaziantep'te sahne aldı

Ali Oktay, Gaziantep'te sahne aldı
Şahinbey Belediyesi'nin Ramazan etkinlikleri kapsamında Gaziantep'e gelen Türk Tasavvuf Müziği sanatçısı Ali Oktay sevenleri ile buluştu. Sanatçı, seslendirdiği eserlerle vatandaşların beğenisini kazandı. 

Şahinler Vadisi Amfi tiyatroda düzenlenen konsere, Şahinbey Kaymakamı Ali Çınar, Şehitkâmil Kaymakamı Mehmet Aydın, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin, AK Parti Şehitkâmil İlçe Başkanı Cuma Güzel, Şahinbey Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Bilgin, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Konser sonrası katılımlarından dolayı vatandaşlara teşekkür eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu,"Ramazan etkinlikleri kapsamında belediye olarak Türk Tasavvuf Müziğinin güçlü seslerinden Ali Oktay'ı halkımızla buluşturduk. Kendisine bu güzel eserleri bizlere ve vatandaşlarımıza dinlettiği için teşekkür ediyorum. Konserimizi yapımı devam eden Şahinler Vadisi Amfi tiyatroda yaptık. Burada ikinci konserimizi yaptık, bundan sonra da düzenlemeye devam edeceğiz. Şahinler Vadisi Kültür Parkının büyük bölümü tamamlandı. Tüm donatıları ile 2010 mart ayında açılışını yapacağız." diye konuştu. Konserin ardından Şahinbey Kaymakamı Ali Çınar, Ali Oktay'a bir buket çiçek takdim etti. (CİHAN)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.