Hasta rap yıldızı şifayı İslam’da buldu

Hasta rap yıldızı şifayı İslam’da buldu
Fransa’nın en önemli magazin dergilerinden biri olan Gala’nın yaptığı habere göre, dünyaca ünlü Fransız rap yıldızı Diams’ın sessiz sedasız İslam’a girdiği bildirildi. Mal ve şöhretin bunalımdan kurtaramadığı ünlü yıldız, kurtuluşu

SAMET DOĞAN'IN HABERİ...

Avrupa’da İslam’a yönelim artıyor. Ünlü rap yıldızı Diams’ın Müslüman olduğu bildirildi. Fransız dergisi, ünlü yıldızın İslam’a girdiğini dostlarından gelen bir bilgiye dayandırdı. Ünlü Fransız rap yıldızı Diams İslam hakkında, “İslam dini, diğer hiçbir dinlerde bulamayacağım kadar, psikolojik ve duygusal sorunları tedavi eden bir dindir” yorumunda bulunmuştu.

PSİKOLOJİK SORUNLARIN TESAVİSİ DİNDEDİR
Diams, rap dalındaki büyük başarısı ve şöhretin getirdiği baskılar sonucunda psikolojik sorunlar yaşamış ve ardından kendisini bir yere kapatarak araştırmalara koyulmuştu. Diams, kendisiyle baş başa kaldıktan sonra yaptığı açıklamada, “ Psikolojik sorunlarımın devasını doktorlarda değil dinde buldum” ifadesini kullanarak, insan karakterinin dine ihtiyaç duyduğunu vurgulamıştı.

HUZUR, ŞÖHRETTE DEĞİL ALLAH’TA
Fransa magazin dergisi Gala, yayımladığı haberinde, henüz 15 yaşındayken intihar girişiminde bulunan Diams’ı, genç yaşında ulaştığı şöhret ve mal varlığının içsel boşluktan kurtaramadığını belirterek, onun bu durumunu “Mal ve şöhretle ulaşamadığı huzuru Allah’ta buldu” cümlesiyle tanımladı.

KATOLİK BİR AİLEYE MENSUP
Gerçek adı Melanie Georgiades olan rap yıldızı, sanat dünyasında Diams olarak biliniyor. Kıbrıs’ta dünyaya gelen Daims, Katolik bir aileye mensup. Ailesinin 1984 yılında Paris yakınlarındaki Essone’ye taşınması üzerine ailesiyle birlikte Fransa’ya yerleşti. Fransa vatandaşı olan Diams Fransızca ve Rumca rap tarzı müzik yapıyordu.

HAYRAN KİTLESİNİ ETKİLEYECEK
Sanat dünyasına genç yaşında adım atan ünlü yıldız, Fransa’da gençlerden oluşan bir rap gurubuna katıldı. Sesi ve bu alandaki tarzı, onu rap alanındaki en büyükler arasına taşıdı. Çevresi, Diams’ın İslam’a girmesini olağan karşılarken, büyük bir hayran kitlesi olan Diams’ın İslam’a girmesinden dolayı hayranlarının da etkilenebileceği belirtiliyor.

VAKİT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.