Bir kültür ve bir sanat sitesi

Bir kültür ve bir sanat sitesi
Bir kültür ve haber sitesi olan, www.dunyabizim.com sitesi yazı işleri müdürü, Cesur Küçük beyefendi, yakın arkadaşımdır. Kendisiyle Birey Yayıncılık da çalıştığım dönemlerde tanıştım. Cesur Küçük çok çalışkan ve samimi bir kişiliktir.

Dünya Bizim, sitesinin en büyük özelliği dünyanın birçok yerinden kültür sanat haberlerini derleyip toplayıp okuyucuya sunmasıdır. Sitenin içini gezdiğinizde içeriği dopdolu olan bir sayfa bulacaksınız!

Diyebilirim ki dünya bizim sitesi bir kültür köprüsü mahiyetindedir. Çünkü dünyadaki ve Türkiye’de ki nitelikli kültür adamları hakkında olumlu haberlere imza atar. Örneğin bir gün Fakih Yusuf Kerimoğlu ile ilgili bilgi ararken dünya bizim sitesi karşıma çıktı. Gerçekten Kerimoğlu Hocanın bilinmeyen birçok yönünü orda okudum.

Baba kitapları sitede bulmak mümkündür. Kitaplara önem veren sitelere önem verilir. Çünkü kitaplar kültür sanat ve medeniyetin ilk adımıdır. Neden mi? Çünkü onda oku anlayışı hâkimdir.

Sitenin Genel Yayın Yönetmeni, İslami Camianın yakından tanıdığı Asım Gültekin Beyefendi yapıyor. Asım Bey, kendine has bir haber anlayışı vardır. Bazen hiç kimsenin gündeminde olmayan bir haberi Asım Beyin haber anlayışında bulabilirsiniz. Ve bu güzel özelliğini Dünya Bizim sitesine de taşımış görünüyor.

Önemli şahsiyetler!

Önemli dergiler!

Önemli kitaplar!

Önemli haberleri! Dünya Bizim sitesinde bulacaksınız.

Kültür haberlerinde özgün bir şekilde, haberdar olmak isteyenlerin buluştuğu nokta!

Genç nesillere hitap etmeyi hedefleyen bir çizgiye sahip olan bu siteyi ziyaret etmenizde şahsen fayda görüyorum. Arı her çiçekten çiçek toplar ve bal yapar işte siteleri takip etmek böyle bir şeydir.

Sözün özü: Dünya Bizim kültür sitesi; İslam ile çatışmayan her nitelikli çabayı olumlu görür, gösterir, över, takdir eder.


Sevgi ve dua ile

ZİYA GÜNDÜZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.