'Dünden Bu Güne İzler' isimli sergi açıldı

'Dünden Bu Güne İzler' isimli sergi açıldı
Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Geleneksel Türk El Sanatları Bölümü öğretim elemanları ve öğrencilerinin eserlerinden oluşan 'Dünden Bugüne İzler' isimli sergi Adapazarı Kültür Merkezi (AKM) Sergi Salonu'nda açıldı.

Sakarya Valisi Hüseyin Atak, serginin açılışında yaptığı konuşmada, sergiye emeği geçen herkesi kutladı. Güzel Sanatlar Fakültesi'nin çok önemli eserlere imza attığını ifade eden Vali Atak, "Bu güzel eserleri ortaya çıkarmak hiçte kolay değil. Fakültedeki öğretim üyelerimizi ve öğrencilerimizi kutluyorum." dedi. 

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu da sanatın her zaman yanında olduklarını ifade ederek, "Türk el sanatlarımızın biz de yeri çok farklıdır. Bu güzel eserlere imza atanları canı gönülden kutluyorum." diye konuştu.

Açılışa Sakarya Valisi Hüseyin Atak, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Adapazarı Kaymakamı Akın Yılmaz, SAÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Binnaz Toprak, SAÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nilgün Bilge, Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim üyeleri, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı.

(CİHAN)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.