Erbakan Hoca’nın arkadaşından Obama’ya övgüler

Erbakan Hoca’nın arkadaşından Obama’ya övgüler
Milli Görüş lideri ve Refah-Yol Hükümeti Başbakanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın yakın arkadaşı Nation of Islam (İslam Milleti) lideri Louis Farrakhan, 20 Ocak’ta Beyaz Saray’a çıkacak Barack Hüseyin Obama’nın Allah vergisi bir

1995 yılında Erbakan Hoca’nın davetlisi olarak Türkiye’ye gelen Farrakhan, Amerika’ya döndükten sonra 1 milyon siyahı Beyaz Saray’ın önünde yürütmüş ve Amerikan televizyonları Farrakhan’ın Erbakan ile görüşmesinden sonra böyle bir organizasyonu gerçekleştirdiğini iddia etmişlerdi.

‘ALLAH’IN İZNİYLE OBAMA DEĞİŞİMİ GERÇEKLEŞTİRECEK’

Pazar günü yaklaşık bin kişinin katıldığı İslam Milleti’ne ait camide vaaz veren Farrakhan, Obama’nın Allah’ın yardımı ve insanların isteğiyle değişimi gerçekleştireceğini ifade ederek, siyahların bu konuda üzerlerine düşeni yapmasını istedi.

‘OBAMA EZİLENLERE HAYAT VERDİ’

Obama’nın ezilenlere ve ezilenlere hayat verdiğini söyleyen 75 yaşındaki Louis Farrakhan, kendilerine verilen bu enerjiyi iyi kullanma zamanı geldiğini kaydetti. Obama’yı açık olarak desteklemekten sakındığını ve bu yüzden birkaç ay sessiz kaldığını kaydeden Farrakhan, bunun sebebinin ise sözlerinin Obama’ya zarar vermesinden korktuğu olduğunu belirtti. Farrakhan, “Ben bugün kalbimden olanları söylemek için kendimi daha özgür hissediyorum” dedi.

ERBAKAN HOCA, ABD'Yİ NASIL TEHDİT ETTİ?

'ERBAKAN, SİYAH KANI TAŞIYAN ASİL BİR BEYAZDIR'

ERBAKAN'DAN NASIL KURTULMALI?

ERBAKAN HOCA İLE İLGİLİ DİĞER HABERLER İÇİN TIKLAYINIZ 

AMERİKALI MÜSLÜMAN SİYAHLARDAN GÖVDE GÖSTERİSİ-FOTO GALERİ 

OBAMA'DAN ERBAKAN HOCA TAKTİĞİ


(habervaktim.com – Dış Haberler)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.