Yahudilerden 'Türk malları almıyorum' kampanyası

Yahudilerden 'Türk malları almıyorum' kampanyası
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın İsrail’in Gazze’de çoğunluğu çocuk 1500 kişiyi katletmesini eleştiren sözleri, Siyonist Yahudileri çıldırttı. Erdoğan’ın sözlerine tepki gösterenlerden bir Yahudi ‘Alışveriş yaparken Türk m

YAHUDİLER, ERDOĞAN'A BÖYLE KİN KUSTU 

İSRAİL ORDU HAHAMI: BEBEKLERİ DE KATLEDİN, KATLETMEK BİR MARİFETTİR 

COCA COLA İÇ FİLİSTİNLİ KATLET!


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın İsrail’in Gazze’de işlediği cinayetlere yönelik sert tepkisi, cinayetleri destekleyen Yahudileri çıldırttı. Daha önce ‘İsrail BM’den atılmalı’ diyen Erdoğan’a, gazetelerinde hakaretler savuran Yahudiler, Erdoğan’ın ‘Ateşkesi İsrail bozdu’ sözlerine de aynı şekilde hakaretlerle cevap verdi. 

ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?
Daha önce ‘İsrail Gazze’de savaş suçu işlediğini ve bu ülkenin BM’den atılması gerektiğini” söyleyen Erdoğan, önceki gün Londra merkezli El Hayat gazetesine verdiği demeçte, İsrail ve HAMAS arasındaki 6 aylık ateşkesin İsrail tarafından bozulduğunu söyledi. Erdoğan’ın El Hayat’taki bu demecini İsrail’in şiddet yanlısı radikal gazetesi Jerusalem Post gazetesi de internet baskısına koydu. Erdoğan’ın “İsrail, sınır geçişlerinin açılması ve ambargonun kaldırılması için hiçbir şey yapmadı. Ateşkesi de İsrail bozdu’ sözlerinin yer aldığı habere yorum yapan katliam yanlısı radikal Yahudiler, Erdoğan’a adeta kin kustu.

‘ALIŞVERİŞTE KESİNLİKLE TÜRK MALI ALMIYORUM’
Gazze’de bebeklerin katledilmesini savunan radikal Yahudilerin yaptığı yorumlardaki tepkiler, Yahudilerin Türkiye’ye bakışını da ortaya koydu. Yahudi bir okuyucu, “Ne zaman bir süpermarkete gitsem, yiyeceklerin Türk malı olup olmadığını kontrol ediyorum. Eğer Türk malıysa, almıyorum. Türkler hiçbir zaman güvenilmez. Türkiye’nin mallarını almayın” çağrısı yaparken, bir başka yorumcu da, “Türkiye’nin AB’ye alınması, zehirli arkadaşlık kurmaya çalışmaya benziyor. Bırakalım onlar HAMAS arkadaşlarıyla kalsın” dedi. 

‘BUNLAR BİR AVUÇ CAHİL İDİOT’
Yahudilerin tepkisi Türk mallarını almama ve AB’ye sokulmama çağrılarıyla bitmedi. Habere yorum yapan bir başka radikal Yahudi ise, Erdoğan’ı kastederek, “Bu adam deli mi ne? Hem kendisi hem de kendisi bir hindi (turkey). Aptalca şeyler konuşmadan önce gerçekleri araştırın. Türkiye’nin niye ismi turkey (hindi) olduğu anlaşılıyor. Sadece bir avuç cahil idiot” derken, bir başka Yahudi de, “Müslüman liderlerin hepsi yalancı ve tek amaçları İsrail’i yok etmek. İsrail, Ermeni soykırımını hemen kabul etmeli” ifadelerini kullandı.

‘ABD’NİN YARDIM YAPMASINI ENGELLEYELİM’
İsrail’in Türkiye’yi cezalandırmasını isteyen bir başka Yahudi okuyucu ise, “ABD’nin yardım bütçelerinin İsrail lobisinin desteğiyle geçtiğini duyduk yıllarca. Şimdi Türkiye, Mısır, Ürdün gibi ülkelere yardım yapılması engellenmeli, böylece bunların askeri güçleri zayıflayacaktır” dedi.

BEBEKLERİN KATLİNE FETVA VEREN YAHUDİ ŞERİATI…
Yahudi olmayanların öldürülmesi fetvasını veren bir Yahudi şeriatıyla yönetilen İsrail’de, bir başka Yahudi okuyucu ise Atatürk’ü kast ederek, “Türkiye’nin laik kurucusu, ülkesinin bir İslamcı tarafından yönetildiğini bilseydi, mezarında kalkardı” ifadelerini kullanırken, başka Yahudi, Türkiye’deki ulusalcı-Ergenekoncu çevrelerin sık sık kullandığı “Türkiye’yi İran’a benzetmek istiyor” ifadelerini kullanması dikkat çekti.

habervaktim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.