Erdoğan’ın çıkışı Yahudi lobisini iyice azdırdı

Erdoğan’ın çıkışı Yahudi lobisini iyice azdırdı
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, İsrail’in Filistinliler üzerine bomba yağdırmasını savunan Şimon Peres’e yönelik Davos’taki çıkışından sonra İsrail ve Amerika’daki Yahudiler Türkiye aleyhinde propagandaya başladı. Türkiy

ERDOĞAN'IN PERES'E ÇIKIŞI-VİDEO

YAHUDİLER ERDOĞAN İÇİN DARBE ÇAĞRISI YAPTI

YAHUDİ GAZETECİDEN TÜRKİYE'YE KOMİK TEHDİT! 

YAHUDİ LOBİSİ BÖYLE ÇILDIRDI


Yahudi lobisi AIPAC ve NeoConlara yakınlığıyla bilinen Washington Enstitüsü Türkiye Masası Direktörü Soner Çagaptay, AK Parti ve Başbakan Erdoğan hakkında the Washington Post gazetesinde yazdığı yazıda, AK Parti iktidarında Türkiye’nin liberal demokratik özelliklerini kaybettiğini iddia etti. 

AK PARTİ YOUTUBE SİTESİNİ KAPATTIRDI, KADINLAR ARABİSTAN’DAN DAHA KÖTÜ DURUMDA
Erdoğan’ın Davos’ta Peres’e ‘Siz insanları öldürüyorsunuz’ dediğini yazan Çagaptay, Türkiye’nin bu şekilde Başkan Obama’nın favori Müslüman ülkesi olamayacağını yazdı. Erdoğan’ın İsrail’e karşı çıkışına karşı kızgınlıkla yazılmış olduğu anlaşılan makalede Çagaptay, AK Parti’nin YouTube (Atatürk’e hakaret içeren videodan dolayı yerel mahkemece yasaklanmıştı) sitesini yasaklattığını, AK Parti döneminde kadınların ekonomik ve sosyal olarak gerilediğini, hatta Suudi Arabistan’dan daha kötü bir duruma düştüğünü öne sürdü.

SUUDİLERDEN DAHA SERT TUTUM İÇİNDE
Türkiye’nin İsrail-Filistin çatışmasında Suudi Arabistan’dan bile daha sert bir tutum takındığını yazan Çagaptay, Türkiye’nin AK Parti Hükümeti döneminde Batı’dan uzaklaştığını ve İslami rejim ve davalarla dayanışma içerisinde olduğunu belirtti. Çagaptay, AK Parti’nin kadınlara karşı ayrımcılık yaptığını, İsrail ile ilişkilerini bozduğunu, medya özgürlüğünü kısıtladığını ve AB’ye katılma ilgisini kaybettiğini iddia etti.

OKUYUCULAR, YALAN VE YANLIŞLIĞA İTİRAZ ETTİ
Öte yandan, the Washington Post’ta yayınlanan Çagaptay’ın makalesine yorum yazan yüzlerce kişi, Çagaptay’ın Yahudi AIPAC örgütüyle bağlantısına dikkat çekerken, gazetenin bu derece yanlış ve yalan bilgi veren birinin makalesini nasıl yayınladığına dair şikayetlerini dile getirmesi dikkat çekti.

HABERVAKTİM.COM/ÖZEL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.