'Kıskançlıktan çatlayacak' demişti! Bakın Hülya Avşar'ın Fatih Altaylı'ya yanıtı ne oldu

'Kıskançlıktan çatlayacak' demişti! Bakın Hülya Avşar'ın Fatih Altaylı'ya yanıtı ne oldu
Güzel Oyuncu Meryem Uzerli, Gazeteci Fatih Altaylı'nın Yotube programına konuk olmuştu. Altaylı, Uzerli'ye "Hülya Avşar seni görünce kıskançlıktan çatlayacak" demişti. Hülya Avşar'dan yanıt geldi.

Oyuncu Meryem Uzerli, geçtiğimiz günlerde Hülya Avşar'ın Youtube programına konuk oldu. Avşar, Fatih Altaylı'nın sözlerinden sonra Instagram hesabından açıklama yaptı.

"KISKANMADIM, AKSİNE BAYILDIM"

Avşar, şu ifadeleri kullandı:

"Amanın da amanın şu üç dört gündür TT'ler mi olmuşuz, trend videolara mı girmişiz... Ekip olarak çok teşekkür ederiz. Sanırım sohbetin altındaki yorumların da faydası vardır, özellikle sevimsiz olan yorumlar... Duyarlılığınızı anlamaya çalışıyorum fakat ben ve konuğum sohbetimizden çok keyif aldık hatta Meryem'e sohbeti önceden gönderip onayını alacak kadar özen gösterdik ve aldığımız teşekkürler doğrultusunda yayına girdik.

Ayrıca sevgili Fatih Altaylı dediğin kadar varmış gerçekten çok güzel, çok tatlı ve çok samimi. Kıskanmadım, aksine bayıldım. Ne tesadüf ki ikimiz de sohbetimize onun güzelliğinden bahsederek başlamışız. Tüm yorum sahiplerini çok öpüyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.