Temmuz ayında Netflix'ten kaldırılacak içerikler!

Temmuz ayında Netflix'ten kaldırılacak içerikler!
Netflix, temmuz ayında birçok popüler içeriği platformdan kaldırma kararı aldı. Bu karar, birçok izleyiciyi üzecek gibi görünüyor. Dünyanın en çok kullanılan dijital yayın platformlarından biri olan Netflix, her ay olduğu gibi bu ay da lisans süresi dolan bazı yapımlara veda ediyor. İşte temmuz ayında Netflix'ten kaldırılacak içeriklerin detaylı listesi ve hangi popüler serinin platformdan ayrılacağına dair bilgiler...

Netflix, temmuz ayı boyunca toplamda 30 içeriği platformdan kaldıracak. Listede yer alan yapımlar arasında birçok sevilen film ve belgesel bulunuyor.

İşte ayrıntılar...

TEMMUZ AYINDA NETLİX'E VEDA EDECEK YAPIMLAR

7 Temmuz

War Dogs - Jonah Hill ve Miles Teller'ın başrollerini paylaştığı bu suç komedisi, izleyicilere eğlenceli ve gerilim dolu anlar yaşatmıştı.

14 Temmuz

Abducted in Plain Sight - Bu şok edici belgesel, küçük bir kızın komşusu tarafından kaçırılma hikayesini anlatıyor ve gerçek suç severler tarafından oldukça beğenilmişti.

15 Temmuz

The Beguiled - Nicole Kidman, Kirsten Dunst ve Colin Farrell'ın başrollerini paylaştığı bu tarihi drama, izleyicilere gerilim dolu dakikalar sunmuştu.

23 Temmuz

Big Eyes - Tim Burton'ın yönetmenliğini yaptığı, Amy Adams ve Christoph Waltz'ın başrollerini paylaştığı bu biyografik film, ünlü ressam Margaret Keane'in hayatını konu alıyor.

31 Temmuz

American Graffiti - George Lucas'ın yönettiği bu klasik film, 1960'ların Amerika'sında gençlerin hayatlarını anlatıyor.

Anaconda - Jennifer Lopez ve Ice Cube'un başrollerini paylaştığı bu gerilim filmi, dev bir anakondanın peşine düşen bir grup insanın hikayesini anlatıyor.

Enough - Jennifer Lopez'in başrolünde yer aldığı bu film, aile içi şiddet temalı bir gerilim hikayesini anlatıyor.

Fatal Attraction - Michael Douglas ve Glenn Close'un başrollerini paylaştığı bu gerilim filmi, yasak bir ilişkinin tehlikeli sonuçlarını konu alıyor.

Glass - James McAvoy, Bruce Willis ve Samuel L. Jackson'ın başrollerini paylaştığı bu süper kahraman filmi, M. Night Shyamalan'ın üçlemesinin son filmi.

Hulk - Eric Bana'nın başrolünde yer aldığı bu süper kahraman filmi, Marvel evreninin sevilen karakteri Hulk'un hikayesini anlatıyor.

King Richard - Will Smith'in başrolünde olduğu bu biyografik film, tenis yıldızları Venus ve Serena Williams'ın babası Richard Williams'ın hikayesini anlatıyor.

Knocked Up - Seth Rogen ve Katherine Heigl'ın başrollerini paylaştığı bu romantik komedi, beklenmedik bir hamilelik hikayesini konu alıyor.

Lucy - Scarlett Johansson'ın başrolünde yer aldığı bu bilim kurgu filmi, insan beyninin potansiyelini keşfeden bir kadının hikayesini anlatıyor.

Moneyball - Brad Pitt'in başrolünde olduğu bu spor dramı, beyzbol dünyasında devrim yaratan bir yönetici ve onun hikayesini konu alıyor.

Public Enemies - Johnny Depp'in başrolünde olduğu bu suç draması, 1930'ların ünlü gangsteri John Dillinger'ın hikayesini anlatıyor.

Resident Evil - Milla Jovovich'in başrolünde olduğu bu aksiyon ve korku filmi, zombi salgını ile mücadele eden bir kadının hikayesini anlatıyor.

Resident Evil: Retribution - Milla Jovovich'in başrolünde olduğu bu devam filmi, zombi salgınına karşı verilen mücadeleyi sürdürüyor.

Role Models - Paul Rudd ve Seann William Scott'ın başrollerini paylaştığı bu komedi, iki yetişkinin zorunlu hizmet kapsamında çocuklara rol model olmalarını konu alıyor.

Shrek - Sevilen animasyon serisinin ilk filmi, yeşil dev Shrek ve arkadaşlarının maceralarını anlatıyor.

Smokey and the Bandit - Burt Reynolds'ın başrolünde olduğu bu komedi, bir kamyon şoförünün kaçakçılık macerasını anlatıyor.

Smokey and the Bandit II - İlk filmin devamı niteliğinde olan bu film, aynı karakterlerin yeni maceralarını konu alıyor.

Something’s Gotta Give - Jack Nicholson ve Diane Keaton'ın başrollerini paylaştığı bu romantik komedi, beklenmedik bir aşk hikayesini anlatıyor.

The Great Wall - Matt Damon'ın başrolünde olduğu bu epik aksiyon filmi, Çin Seddi'nin ardındaki gizemi ve savaşı konu alıyor.

The Matrix - Keanu Reeves'in başrolünde olduğu bu bilim kurgu klasiği, sanal gerçeklik ve insanlığın mücadelesini anlatıyor.

The Matrix Reloaded - İlk filmin devamı niteliğinde olan bu film, Neo'nun maceralarını sürdürüyor.

The Matrix Revolutions - Serinin üçüncü filmi, insanlık ve makineler arasındaki savaşı konu alıyor.

The Other Boleyn Girl - Natalie Portman ve Scarlett Johansson'ın başrollerini paylaştığı bu tarihi drama, Anne Boleyn ve kız kardeşi Mary'nin hikayesini anlatıyor.

The Theory of Everything - Eddie Redmayne'in başrolünde olduğu bu biyografik film, ünlü fizikçi Stephen Hawking'in hayatını anlatıyor.

Top Gear, seasons 29-30 - Ünlü otomobil programının bu sezonları, araba tutkunlarına keyifli anlar yaşatmıştı.

Traffic - Steven Soderbergh'in yönettiği bu suç draması, uyuşturucu ticareti ve mücadelesini konu alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.