Masterchef jürileri bir ilki yaşadı! Herkes şaştı kaldı

Masterchef jürileri bir ilki yaşadı! Herkes şaştı kaldı
TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye, elemelerin ikinci turunda izleyicilere büyük bir sürpriz yaşattı. Batuhan, Hakan ve Çağatay'ın becerilerini sergilediği üçlü düelloda beklenmedik bir olay gerçekleşti. Şefler, "Böyle bir şeyi ilk defa yaşıyoruz" diyerek şaşkınlıklarını gizleyemediler.

MasterChef Türkiye’nin heyecan dolu üçlü düelloları devam ediyor. Bu bölümde, Batuhan, Hakan ve Çağatay, mesleki deneyimlerini ve yeteneklerini bir kez daha sergilemek için mutfağa girdi. Mehmet Şef, yarışmacıların ilk turda muhteşem yemekler yaparak dikkat çektiğini belirtti. Şefler, bu kez yarışmacılardan balıklı bir yemek olan soğuk barbun dolması yapmalarını istedi.

ekran-goruntusu-2024-07-04-154945-001.png

TÜM YARIŞMACILAR ELENDİ

Yarışmanın ilerleyen dakikalarında, MasterChef tarihinde daha önce görülmemiş bir olay yaşandı. Üç yarışmacının da hazırladığı tabaklardan kılçık çıktı. Somer Şef, bu durumu değerlendirirken şu ifadeleri kullandı:

"MasterChef'in özellikle deniz ürünü olan etaplarındaki en büyük kabusu balıktan kılçık çıkması. Daha önce pek çok yarışmacının başına geldi ama bugün yaşadığımız hepimiz için bir ilk oldu. İlk kez üçlü elemelerde, üç arkadaşımızın tabağından da kılçık çıktı. Biz, kılçık çıktığı anda o tabağı atlıyoruz ve değerlendirmeye almıyoruz. Hiçbiriniz üçüncü tura kalamıyorsunuz. Umutlu olduğumuz üç arkadaşımızdınız. Heyecanlı bir mücadele bekliyorduk. Ama sonu hiç iyi olmadı."

ekran-goruntusu-2024-07-04-155015-001.png

Bu beklenmedik gelişme sonrası, Batuhan, Hakan ve Çağatay’ın MasterChef hayalleri bu yıl için sona erdi. Şefler, yarışmacılara önümüzdeki yıl direkt olarak tekrar katılabileceklerini belirterek teselli vermeye çalıştılar. Ancak bu yıl, üç yarışmacının da MasterChef serüveni burada noktalandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.