Gelinim Mutfakta 5 Temmuz 2024 puan durumu! Gelinim Mutfakta bugün çeyrek altını kim aldı? Kim şampiyon oldu?

Gelinim Mutfakta 5 Temmuz 2024 puan durumu! Gelinim Mutfakta bugün çeyrek altını kim aldı? Kim şampiyon oldu?
Gelinim Mutfakta yarışması her hafta olduğu gibi bu hafta da günlük olarak çeyrek altın kazandırıyor. Peki, Gelinim Mutfakta bugün kim 1. oldu ve çeyrek altını kim kazandı? 50 bileziği kim kazandı? 30 bileziğin sahibi kim oldu? İşte, 5 Temmuz 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu...

Kanal D'nin izleyici kitlesi tarafından büyük ilgi gören yarışma programı "Gelinim Mutfakta", haftanın son gününde de ekran başındaki izleyicilerini heyecanlandırdı. Programın sunucusu Nursel Ergin'in moderatörlüğünde gerçekleşen yarışmada, gelinler ve kayınvalideler arasındaki çekişme ve yemek mücadelesi günün en merak edilen konularından biri oldu.

Gelinim Mutfakta 5 Temmuz 2024 tarihli puan durumu açıklandı. Altın kebabı tarifinin ardından Gelinim Mutfakta da günün birincisi açıklandı. Peki, Gelinim Mutfakta bugün kim 1. oldu, çeyreği kim aldı? Gelinim Mutfakta kim 1. 2. 3. 4. oldu? Gelinim Mutfakta kim şampiyon oldu? 50 bileziği kim kazandı? 30 bileziği kim kazandı? Gelinim Mutfakta 6. sezon şampiyonu kim oldu? İkinci kim oldu?

GELİNİM MUTFAKTA'DA KİM BİRİNCİ OLDU?

Gelinim Mutfakta programında her gün bir kişi, yaptığı yemekle en yüksek puanı alarak çeyrek altın kazanma şansını elde ediyor. Haftanın son gününde altın kebabı yaparak gelinler, çeyrek altın yarışına başladı.

Sezon finalinde gününde Kıymet, Zeynep, Damla eksi 2 ceza puanı alırken; Başak eksi 6 ceza puanı aldı.

Altın kebabı yapan gelinler arasında Damla, en yüksek puanı alarak çeyrek altını kazandı.

GELİNİM MUTFAKTA HANGİ GELİNİN KAÇ ÇEYREK ALTINI VAR?

Zeynep: 5 çeyrek altın
Başak: 3 çeyrek altın
Damla: 6 çeyrek altın
Kıymet: 6 çeyrek altın

GELİNİM MUTFAKTA'DA 6. SEZON ŞAMPİYONU KİM OLDU?

20 gündür devam final serisi bugün sona erdi. 20 gündür yemekleriyle mücadele eden gelinler arasından bir kişi 6. sezon şampiyonu belli oldu.

Damla ve Kıymet final gününde eşit çeyreğe sahip oldukları için şampiyon, 20 günlük toplam puan üzerinden belirlendi. 20 gün boyunca en yüksek puanı toplayan gelin Damla olduğu için 6. sezon şampiyonu oldu. Damla 50 altın bilezik kazandı.

Kıymet kıl payı kaybettiği yarışmada ikinci olurken, toplam 30 altın bilezik kazandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.