İşte MasterChef jürisi Mehmet Yalçınkaya'nın bahsettiği dövme!

İşte MasterChef jürisi Mehmet Yalçınkaya'nın bahsettiği dövme!
MasterChef jürisi Mehmet Yalçınkaya'nın bahsettiği dövme ortaya çıktı.

MasterChef Türkiye yarışmasının sevilen jüri üyelerinden Mehmet Yalçınkaya, geçtiğimiz haftalarda izleyicilere çocukluk yıllarında yaşadığı kazayı ilk kez anlattı. Yalçınkaya'nın bu duygusal paylaşımı sırasında bahsettiği, çocuklarının onun elini simgeleyen dövmeleri ise kızı Sude Yalçınkaya'nın sosyal medya paylaşımıyla ortaya çıktı.

"ARKADAŞIMLA OYNARKEN 3 PARMAĞIMI KAYBETTİM"

Yalçınkaya, MasterChef Türkiye'nin bir bölümünde yarışmacılardan birinin yaşadığı zorluğu paylaşması üzerine, kendi hikayesini de ilk kez anlattı. Mehmet Şef, beş yaşındayken geçirdiği bir kaza sonucunda üç parmağını kaybettiğini açıkladı. Yalçınlaya, "Ben de iki arkadaşımla oynarken 3 parmağımı kaybettim. Seni anlıyorum. Kolay olmuyor. İş görüşmesine gittiğinizde saklarsınız çünkü sizi işe almayacaklar gibi gelir" dedi ve ekledi:

"Daha sonra işe başladıktan sonra acaba bu işi yapabilecek mi diye başka insanlar gönderirler."

Yalçınkaya, hayatı boyunca yaşadığı zorlukları ve engelleri aşma sürecini de şu şekilde paylaştı:

"Çok yakın akrabalarımızdan biri benim evlenemeyeceğimi, bana kız vermeyeceğini düşünüyordu. İş yerlerine gittiğimde de bu korkuyla gidiyordum, almayabilirler mi diye düşünüyordum ama çoğu iş yerine de alındım, kariyer yaptım ve gördüğün gibi MasterChef Türkiye'de jüriyim. Kolay bir yol değil, biliyorum. İnsanların bir eksikliğe dikkat kesilmemesi de mümkün değil. Ama hayatın bir şekilde devam ettiğini düşünmek zorundasın."

"BENİM İKİ ÇOCUĞUMUN DÖVMELERİ BENİM ELİM"

Şef Mehmet Yalçınkaya'nın en duygusal anlarından biri, çocuklarının yaptırdığı dövmelerden bahsettiği anlardı. Yalçınkaya, "Benim etkilendiğim bir şeyi söyleyeyim. Benim iki çocuğumun dövmeleri benim elim. Senin bu halini sevenler de olacaktır. Onlar dövmeyi yaptırmışlar, acaba etkilenir miyim diye bana bir sene sonra gösterdiler" dedi.

Kızı Sude Yalçınkaya’nın sosyal medya hesabından yaptığı tatil paylaşımı ile bu dövme ilk kez görüldü.

ekran-goruntusu-2024-07-09-163851.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.