Gelinim Mutfakta 7. sezon hangi tarihte başlayacak? Gelinim Mutfakta'ya nasıl başvuru yapılır?

Gelinim Mutfakta 7. sezon hangi tarihte başlayacak? Gelinim Mutfakta'ya nasıl başvuru yapılır?
Gelinim Mutfakta yeni sezonu heyecanla bekleniyor. 5 Temmuz Cuma günü Gelinim Mutfakta yarışmasında sezon finali heyecanı yaşandı. En yüksek puanı alan Damla gelin 6. sezonun birincisi olurken Kıymet gelin ise 2. olmuştu. Peki, Gelinim Mutfakta yeni sezon ne zaman başlayacak? 2024 Gelinim Mutfakta 7. sezon hangi tarihte başlayacak?

Kanal D'nin izleyici kitlesi tarafından büyük ilgi gören yarışma programı Gelinim Mutfakta'nın yeni sezonunun ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Gelinlerin yemek yaptığı ve kaynanaların puan verdiği Gelinim Mutfakta yarışması Nursel Ergin'in moderatörlüğünde gerçekleşiyor. Gelinim Mutfakta'da Damla, Kıymet, Zeynep ve Başak arasından 6. sezonun birincisi Damla gelin olurken ikinci gelin Kıymet olmuştu. Programın izleyicileri Gelinim Mutfakta'nın yeni sezonuna ilişkin sorgulamalarına hız kazandırdı. İşte detaylar...

GELİNİM MUTFAKTA YENİ SEZON NE ZAMAN?

Kanal D'nin ilgiyle takip edilen, sunuculuğunu Nursel Ergin'in yaptığı yarışma programı Gelinim Mutfakta 7. sezonunun ne zaman başlayacağı henüz kesinleşmedi.

GELİNİM MUTFAKTA BAŞVURULARI NASIL YAPILIYOR?

Gelinim Mutfakta programına başvuru yapmak isteyenler, WhatsApp hattı üzerinden işlemlerini gerçekleştirebilirler.

ekran-goruntusu-2024-07-14-134841.png

GELİNİM MUTFAKTA'DA KİM ŞAMPİYON OLDU?

Ekranların sevilen yarışma programı Gelinim Mutfakta'da sezon finali heyecanı yaşandı. Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta'da Damla, Kıymet, Zeynep ve Başak 6. sezonun birinci olabilmek için kıyasıya mücadele ettiler. 15 Temmuz Cuma günü yayınlanan bölümde kazanan isim belli oldu. Altıncı sezonun şampiyonu Damla, büyük ödülün sahibi oldu. Kıymet ise 2. oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.