MasterChef'te ana kadroya giren altıncı yarışmacı kim oldu? MasterChef'te kim kazandı?

MasterChef'te ana kadroya giren altıncı yarışmacı kim oldu? MasterChef'te kim kazandı?
MasterChef Türkiye'de ana kadro için kıyasıya mücadeleler devam ediyor. Dün akşam gerçekleşen yarışmada, jüri üyeleri Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun karşısında en iyi tabağı hazırlayarak ana kadroya katılmaya hak kazanan altıncı yarışmacı belirlendi. Peki, MasterChef'in ana kadrosuna girmeye hak kazanan yarışmacı kim oldu? Detaylar, haberimizde...

Tv8 ekranlarının lezzet dolu yarışması MasterChef hız kesmeden devam ediyor. MasterChef All Star'ın ikinci grubu, ana kadroya girebilmek için tüm yeteneklerini sergiledi. Yarışmanın sonunda bir isim ana kadroya girmeyi başardı.

AYŞE EKİZ'İN AÇIKLAMALARI GÜNDEM OLDU

haber-fotografi-7.jpg

Yarışmanın popüler isimlerinden Ayşe Ekiz, yaptığı açıklamalarla sosyal medyada gündem oldu. Ekiz, şeflerin söz vermesi üzerine, "Hem yaylaya gittim, hayvanlarla ilgilendim, bir taraftan da buraya hazırlanmaya çalıştım" dedi. Mehmet Şef'in "Kaç tane hayvana bakıyorsun?" sorusuna ise "500 koyun bakıyorum" yanıtını verdi.

YARIŞMANIN İKİNCİ ETABINDA, KAZANAN İSİM BELLİ OLDU

İki etaptan oluşan yarışmada, ilk olarak yarışmacılardan testi kebabı yapmaları istendi. Şeflerin tadımının ardından, en iyi testi kebabını hazırlayan 6 yarışmacı ikinci etaba geçmeye hak kazandı. İkinci etap olan yaratıcılık bölümünde ise yarışmacılardan kayısı kullanarak bir yemek yapmaları istendi.

haber-fotografi-6.jpg

Şeflerin yaptığı değerlendirmeler sonucunda, Çağlar 6. önlüğün sahibi olarak ana kadroya girmeye hak kazandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.