İYİ Parti'de istifalar silsilesi! AK Parti'ye mi katılacaklar?

İYİ Parti'de istifalar silsilesi! AK Parti'ye mi katılacaklar?
31 Mart yerel seçimlerini ardından İYİ Parti'de sular durulmuyor. İYİ Parti'de yeni bir istifa dalgası beklenirken, istifa edenlerin AK Parti'ye geçeceği öne sürüldü.

31 Mart yerel seçimlerinin ardından İYİ Parti'de istifalar bir türlü durmak bilmiyor. Parti içindeki sarsıntılar devam ederken, eski İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e yakın isimlerin parti üyeliğinden ayrılacağı iddia ediliyor.

"TALİMAT BEKLEYEN MİLLETVEKİLİ SIFATLI ACİZLER, SARAYIN KAPISINA BIRAKILMALIDIR"

Politikyol'un haberine göre, Meral Akşener ile yakın ilişkileri bilinen dört önemli isim, parti üyeliğinden istifa etmeye hazırlanıyor. Bu isimler arasında Metin Ergun, Burak Akburak, Ömer Karakaş ve Hakan Şeref Olgun'un bulunduğu belirtiliyor.

İstifa eden bu isimlerin, AK Parti'ye katılabileceği iddiaları da kulislerde dolaşıyor.

İYİ Partili Tolga Akalın, "Talimat bekleyen milletvekili sıfatlı acizler, derhal ait oldukları yere, sarayın kapısına, cümle azmettirenleriyle beraber bırakılmalıdırlar. Böylelikle, İYİ Parti yaklaşık bir buçuk yıldır içine düşürüldüğü girdaptan çıkarak, kuruluş ayarlarına uygun milliyetçi-demokrat ve kalkınmacı bir Türkiye inşası idealine uygun mücadele sürecine ve iktidar yürüyüşüne başlayabilecektir" demişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.