'Milletin VAHDET'e İhtiyacı Var'

'Milletin VAHDET'e İhtiyacı Var'
Vahdet Gazetesi yazar kadrosu iftarda biraraya geldi. Ülke gündemindeki konular ve gazete ile ilgili değerlendirmelerde bulunan yazarlar, “Vahdet, milletin vahdete en çok ihtiyacı olan bir zamanda ortaya çıktı” yorumunu yaptı.

Vahdet Gazetesi deneyimli yazar kadrosuyla iftarda biraraya geldi. Vahdet Genel Müdürü İlhan Coşkun, Genel Yayın Yönetmeni Yener Dönmez ve Ankara Temsilcisi Fatih Akkaya ile Yayın Danışmanı Batuhan Çolak’ın Yenibosna Çargah’ta ağırladığı Vahdet yazarları, ülke gündemindeki konular ve gazete ilgili değerlendirme ve önerilerde bulundular.

KATILAN YAZARLAR

İftar programına yazarlardan D. Mehmet Doğan, AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Mustafa Özcan, Lütfü Şehsuvaroğlu, Cihangir İşbilir, Dursun Gürlek, Prof. Dr. Vahit Bıçak, Dr. Erbakan Özal, Alper Tuna, Burak Yilmaz, Bünyamin Gezer, Tuğba Akbey İnan, Saliha Sultan, Kerime Yıldız, Ali Eren, Prof. Dr. Namık Açıkgöz, Adana eski Milletvekili Recep Garip, Prof. Dr. Ali Osman Gündoğan, Kayseri eski Milletvekili Seyfi Şahin, Fikri Türkel, Nusret Çiçek ve Ahmet Türk katılırken; Cübbeli Ahmet Hoca canlı yayın programı, Mehmet Şevket Eygi ile Hüsnü Aktaş Hoca sağlık nedenleri, Sema Maraşlı ise bulunduğu ilin hava koşulları nedeniyle katılamadılar. 
 

MENDERES BEY’İN SELAMI İLETİLDİ 

Yenibosna’daki Çargah Restoran’da gerçekleşen iftar yemeği, Ali Eren Hoca’nın duasıyla başladı. Bir süre sonra yemeğe ara verilerek akşam namazına geçildi. Ardından sohbet başladı. Vahdet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yener Dönmez, kısa konuşmasında, Vahdet’in nasıl doğduğunu anlatırken, şirketin sahibi olan ağabeyi Menderes Dönmez’in selamlarını iletti. Daha sonra Ankara Temsilcisi Fatih Akkaya, Vahdet’in tiraj bilgileri ve hedefleri konusunda bilgiler aktardı. Ardından yazarlar söz alarak, görüş ve önerilerini dile getirdiler.
 

BURADA SEVEREK YAZIYORUM

Mehmet Doğan: Konuştuğum birçok akademisyen arkadaşım gazetenin tam zamanında çıktığını söylüyor. Bence bu dönem Türkiye’nin en zor dönemi... Uzun süren ‘kimliksiz’ siyasetin ardından Türkiye kimliğini yitirmeye ve parçalanmaya yöneldi. Bizler bu toprağın, bu milletin hakkını vermemiz lazım. Bu millet asırlardan beri her zaman öncü bir millet olmuştur. Bu öncü milletin yeniden dirilmesi ve kendi kimliğiyle öncü olması gerekmektedir. Vahdet, milletin vahdete en çok ihtiyacı olan bir zamanda ortaya çıktı. Ümit ediyorum ki milletimizin vahdetine de vesile olur. Burada yazmaktan son derece memnunum. Hiç bir baskı altında olmadan severek yazıyorum. Yazdıklarımızın bir hedefe ulaştığını görmek bizi daha da şevklendiriyor.

Milletin VAHDET'e ihtiyacı var galerisi resim 1

 VAHDET ÖNEMLİ BİR İHTİYAÇ

Seyfi Şahin: “Bu kadar az bir zamanda bu başarıya ve kadroya ulaşmak gerçekten büyük başarı.” 
Dursun Gürlek: “Vahdet’te yazar olmaktan çok mutluyum.”
Cihangir İşbilir:  “Gerçekten çok ilkeli ve kimlik sahibi bir gazetede yazar olmaktan son derece memnunum.”
Mustafa Özcan: “Vahdet bizler için çok güzel bir mecra oldu. Çok önemli bir zamanda ortaya çıkarak, önemli bir vazife üslendi.”

ÇOK ZOR BİR DÖNEMDEYİZ

Selçuk Özdağ: “Uzun zamandır Türk siyasetinde önemli görevler üsleniyorum. Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nun uzun süre yanında aktif olarak bulundum. Milletvekilliği sürecinde, araştırma komisyonlarında aktif olarak çalıştım. Devletin çok önemli sırlarına hakim oldum. Artık tecrübelerimizi aktarma zamanı. Ülke olarak gerçekten çok zor bir dönemdeyiz. Vahdet bu dönemde çok ehemmiyetli bir vazife üslendi.” 

ANSİKLOPEDİ GİBİ...

Burak Yilmaz: “Vahdet, her gün neredeyse birleştiğinde ansiklopedi olacak fasikül yayınlanıyor.”

Lütfü Şahsuvaroğlu: “Vahdet bu gazete için gerçekten çok güzel bir isim... Bu seçimler aslında vahdetin zamanı olduğunu bize gösterdi.” 

Recep Garip: “Bu muntazam birliktelik Vahdet’in çok daha geniş kitlelere ulaşmasını sağlayacaktır.”
 

Nusret Çiçek: “Vahdet büyük bir boşluğu doldurdu. Burada kalmamalı en kısa sürede Vahdet şurası da kurulmalı. Ülkenin Vahdet şurasına ihtiyacı var.”

Prof. Dr. Namık Açıkgöz: “Yazı hayatına Yener bey ve Fatih Bey vesilesiyle başladım. Şimdi Vahdet’te yazmaktan çok mutluyum.”

Prof. Dr. Ali Osman Gündoğan: “Vahdet’in kurucu kadrosuyla tanışıklığımız yıllar öncesine dayanıyor. Şimdi aynı gazetede birlikte olmaktan büyük onur duyuyorum.”

Kerime Yıldız: “Buraya gelince Vahdet’in büyüklüğünü ve önemini daha iyi anladım.”

Prof. Dr. Vahit Bıçak: “Vahdet, kısa sürede büyük işler başarmış bir gazetedir.” 

Ahmet Türk: “Üzerimize düşen sorumlulukların bilincindeyiz. El birliğiyle, inanmış arkadaşlarımızla çalışmayı sürdürececeğiz.”

Dr. Erbakan Özal: “Yayın hayatına yeni başlamış bir gazete olmasına rağmen gazetemiz kısa sürede tanındı ve etkili hale geldi.”

Alper Tuna: “Bu kutlu çalışmanın daha da büyüyeceğini Vahdet inancının genişleyeceğine eminim.”

Bünyamin Gezer: “Yazar kadromuzu yakından tanıma fırsatı buldum. Hepsi alanlarında uzman ve çok değerli kalemler.” 

Tuğba Akbey İnan: “Bu kadar usta kalemlerin, değerli büyüklerimin yanında yazıyor olmak onur verici.”

Saliha Sultan: “Vahdet’in çalışmaları yakından takip ediliyor. Sanat ve edebiyat çevrelerinde de sesimiz duyuluyor, duyulmaya da devam edecek.”

Ali Eren: “Vahdet, ehli sünnet noktasında, ümmet bilinci noktasında, çok önemli bir vazifeyi yerine getiriyor.”

Fikri Türkel: “Değerli üstatlarımızla, hocalarımızla, kardeşlerimizle birarada olmanın mutluluğunu yaşıyorum. 

Milletin VAHDET'e ihtiyacı var galerisi resim 8

Vahdet yazarlarının bir kısmı iftar yemeği öncesi gazetenin Genel Merkezi'ni ziyaret etti. Vahdet yazarları toplu fotoğraf çektirdi.

 

Vahdet

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.