Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu kuraları çekildi! Fenerbahçe'nin muhtemel rakibi belli oldu

Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu kuraları çekildi! Fenerbahçe'nin muhtemel rakibi belli oldu
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin heyecanı devam ediyor. Temsilcimiz Fenerbahçe, 2. ön eleme turundaki mücadelesine devam ederken, gözler 3. ön eleme kura çekimine çevrildi. Kura çekimi gerçekleşti ve Fenerbahçe'nin muhtemel rakibi belli oldu. Peki, Fenerbahçe'nin muhtemel rakibi kim oldu? İşte detaylar...

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme kura çekimi İsviçre'nin Nyon kentindeki gerçekleştirildi. Kura çekimi, UEFA'nın resmi YouTube kanalından canlı olarak yayımlandı.

Temsilcimiz Fenerbahçe'nin bu turdaki muhtemel rakibi ise belli oldu.

KURA ÇEKİMİ VE FENERBAHÇE'NİN MUHTEMEL RAKİBİ

UEFA'nın düzenlediği kura çekimi, Avrupa'nın dört bir yanındaki futbolseverler tarafından heyecanla takip edildi. Yapılan kura çekimi sonucunda Fenerbahçe'nin 3. eleme turundaki rakibi, İsviçre temsilcisi Lugano'yu elemesi durumunda, Fransa'nın güçlü ekiplerinden Lille olarak belirlendi.

MAÇ TAKVİMİ

Devler Ligi'nin 3. eleme turunda ilk maçlar 6-7 Ağustos 2024 tarihlerinde oynanacak. Rövanş karşılaşmaları ise 13 Ağustos 2024 tarihinde gerçekleştirilecek. Fenerbahçe, bu zorlu eşleşmeden galip gelmesi durumunda, Şampiyonlar Ligi gruplarına bir adım daha yaklaşacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.