Hollanda maçı sonrası Santarelli'den açıklama

Hollanda maçı sonrası Santarelli'den açıklama
A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın başantrenörü Daniele Santarelli, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda Hollanda-Türkiye maçının ardından açıklamalarda bulundu. Santarelli, "Oyuncularım asla pes etmedi. Bu dünyanın en prestijli turnuvası, vazgeçmek gibi bir lüksümüz yok. Oyuncularımla çok gurur duyuyorum" dedi.

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın başantrenörü Daniele Santarelli, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda C Grubu'ndaki ilk maçlarında Hollanda'yı mağlup etmelerinin ardından önemli açıklamalarda bulundu.

"BİRÇOK HATA YAPTIK"

Hollanda karşısında elde edilen galibiyetin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Santarelli, karşılaşmanın zorlu geçtiğini belirtti.

Santarelli, "Herkes bu maçı kolay görse de oldukça zorlu bir mücadeleydi. Hollanda, çok sayıda hazırlık maçı oynadı ve güçlü alternatif oyunculara sahip. Maç boyunca gergindik ve normalde yapmayacağımız hatalar yaptık. Özellikle hücumda birçok hata yaptık" dedi.

"OYUNCULARIM PES ETMEDİ"

Santarelli, oyuncularının mücadelesini överek, "Oyuncularım asla pes etmedi. Bu dünyanın en prestijli turnuvası, vazgeçmek gibi bir lüksümüz yok. Oyuncularımla çok gurur duyuyorum" ifadelerini kullandı. Ayrıca Hande Baladın'ın uzun süre sahalardan uzak kalmasına rağmen takım için ne kadar önemli olduğunu vurgulayan Santarelli, "Hande uzun süre oynamadı ama benim için çok değerli bir oyuncu. Zehra Güneş de iyileşiyor ve takımın ona ihtiyacı var" şeklinde konuştu.

"ZORLU BİR MAÇTI"

Santarelli, galibiyetin turnuvanın geri kalanı için taşıdığı önemi de dile getirdi. Santarelli, "Hollanda'ya karşı zorlu bir maçtı. Bu galibiyet, turnuvanın devamı için çok önemli. Yorgun hissediyorum ama mutluyum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.