Mourinho, yıldız oyuncunun üstünü çizdi!

Mourinho, yıldız oyuncunun üstünü çizdi!
Fenerbahçe'nin deneyimli teknik direktörü Jose Mourinho'nun, o yıldız oyuncuyu istemediği belirtildi. Oyuncuya yeni kulüp arayışı başladı.

Trendyol Süper Lig ekibi Fenerbahçe, deneyimli teknik adam Jose Mourinho önderliğinde yeni sezona büyük bir hazırlık yapıyor. Şu ana kadar kadrosunu Levent Mercan, Çağlar Söyüncü, Oğuz Aydın, Cenk Tosun, Allan Saint-Maximin ve Youssef En-Nesyri gibi önemli isimlerle güçlendiren Fenerbahçe, şimdi de orta saha için yeni bir hamle yapmayı planlıyor.

Sarı-lacivertliler, orta sahaya takviye yapma planları yaparken, dikkat çeken bir iddia gündeme geldi. Jose Mourinho'nun, Cengiz Ünder'i kadroda istemediği ve oyuncuya yeni bir kulüp bulmasını söylediği öne sürüldü.

CENGİZ ÜNDER'E YENİ KULÜP ARAYIŞI

Sabah'ın haberine göre, Mourinho'nun raporları doğrultusunda yapılan değerlendirmeler sonucunda, takımda düşünülmeyen oyuncular arasında yer alan Cengiz Ünder için ayrılma çağrısı yapıldı.

haber-fotografi-14.jpg

Fenerbahçe'nin, Ünder'in menajeri ile görüşmelere başladığı ve oyuncuya kulüp bulması için çağrı yaptığı belirtiliyor. Sarı-lacivertliler, 15 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer ettikleri Ünder için 10 milyon Euro talep ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.