Erdoğan'dan muhalefeti kızdıracak sözler

Erdoğan'dan muhalefeti kızdıracak sözler
Partisinin kadın kolları toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Başbakan Erdoğan, erken seçim tartışmalarına net cevap verdi. Erdoğan, CHP lideri Deniz Baykal'ı kızdıracak şu açıklamalarıyla dikkat çekti:

Seçim tartışmalarına değinen Erdoğan, "Yenilen pehlivan güreşe doymaz" sözünü hatırlatarak, "İster Ergenekon'un, ister çetelerin, kimin avukatı olursanız olun, bu ülkeyi karıştıramazsınız" diye konuştu. 

Muhalefete yüklenen Erdoğan, şunları söyledi:

BAYKAL'I KIZDIRACAK SÖZLER
Bunlar milleti kandırabileceklerini sanıyorlar. Hızlı tren projesini biz başlattık diyorlar, insaf. Bunu biz başlattık, açılışını da biz yaptık. İstanbulu da açacağız. Seneye Ankara-Konya'yı da açıyoruz. Zaten hep başlatıyorsunuz. Başlattığınız yerde de kalıyorsunuz. Hayatında tek iktidar yok. MHP kenarından köşesinden iktidar ortağıydı. Onların döneminde bu ülkede neler olduğu belli. 3 buçuk yıl dayanabildin, bırakıp kaçıp gittin. Biz geldiğimizde 100 bin esnaf keperk kapatmıştı. Şimdi bakacaksın, açılan mı fazla kapatan mı? Dünyanın gelişmiş ülkelerinde erken seçim diye bir şey yoktur. Bunun adı gericiliktir. Seçimler zamanında yapılır. Biz bundan sonra kamuoyu araştırmalarına para vermeyeceğiz. Çünkü Sayın Baykal yapıyor. Ama ne rakam söylüyorsa ikiye katlayacaksınız. Sen bu ülkede iktidar olabildin mi? Hiç bir zaman iktidar olamayacaksın. Bu millet sana iktidar vermeyecek. 

KİMSE SEÇİM RÜYASI GÖRMESİN
Kimse seçim rayası görmesin. Bİz alışılmış liderlerden değiliz. Seçimler anayasamızın ön gördüğü tarihte yapılacak. AK Parti hala açık ara öndedir, hala açık ara birinci partidir, hala gücüne güç katarak yoluna devam etmektedir. Daha önce Sivas'ın ötesine gittiniz mi diye soruyorduk, şimdi bunu da sormuyorum, ANkara'nın dışına kaç kere çıktınız diye soracağım. Bu muhalefet Türk siyasi tarihinin en tembel muhalefetidir. Çalışmak gibi bir dertleri yok. Bizdekiler siyaha beyaz demeyi muhalefet olarak algılıyorlar. Mİlletin derdini hiç bir zaman kendilerine dert edinmemişlerdir. Ülkenin meseleleri hiç bir zaman bunların meselesi olmamıştır. Tek yaptıkları engel olmak. İftira at tutmasa da iz bırakır. Gelin konuşalım diyoruz, kabul etmezler. Kamera istiyorlar. Film mi çekiyoruz. Onlar laf üretecek, biz ise il il dolaşıp hem açılış yapacağız hem de milli birlik projemizi anlatacağız.

HABERVAKTİM.COM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.