İlişki kasedinde şok detay

İlişki kasedinde şok detay
Deniz Baykal'ın seks kasetindeki Nesrin Baytok'un kocasına geçtiğimiz günlerde 297 Milyarlık haciz geldiği ortaya çıktı. Bu bilgi bütün dengeleri değiştirdi.

CHP Lideri Deniz Baykal’ın Nesrin Baytok’la yatak odası görüntüleri gündeme bomba gibi düşerken, CHP kulisleri tarihte görülmemiş biçimde kaynıyor. 

Önder Sav, kameralar karşısına geçti ama kasetle ilgili hiçbir soruya cevap vermeyerek, Baykal’a suikast yapılacağıyla ilgili gelen ihbar e-mailiyle ilgili konuştu. İhbar mailinde geçen Mustafa Sarıgül ismini özellikle okuyan Önder Sav, lafı “yatak odası kasetini de Sarıgül servis etti” demeye getirdi.

CHP Kulislerinde bu iddialar kaynıyor, çünkü görüntülerin çekiliş biçimi içeriden birisini işaret ediyor.

KASETTEKİ BAYANIN EŞİNE 297 BİN TL’LIK HACİZ

Bu arada parti yönetimine şok bir bilgi sunuldu. Görüntülerdeki Nesrin Baytok’un kocası Can Baytok’a kısa süre önce 297 Bin TL Haciz geldiği ve ağır bir borç tablosuyla karşı karşıya olduğu yönündeki bu bilgi bütün dengeleri değiştirdi.

Çankaya Belediyesi’nden de çok sayıda iş alan Can Baytok’un asıl bağlantılarının İstanbul’da olduğu biliniyor. Baytok’un Şişli Belediyesi’nden çok sayıda iş aldığını bizzat Mustafa Sarıgül, Vatan Yazarı Mustafa Mutlu’ya açıklamıştı.

CHP yönetimine sunulan bu bilgi sonrası şimdi parti yönetimi faili yakalamak için yoğun çaba sarfediyor. Çünkü parti yönetimi görüntüleri Baytok’un en yakınındaki kişinin çektiğine emin.

Ama ittifak kurduğu kesimin tespiti konusunda netlik henüz yok. CHP yönetimi görüntülerin başına ve sonuna yerleştirilen “ahlaki” vurgulu görüntülerin çok acemice olduğu ve hedef şaşırtmak için yapıldığını düşünüyor.

Bu arada özellikle il başkanlıklarına gelen yoğun tepkileri dindirmek ve Baykal’ın istifasını engellemek için de yoğun çaba sarfediliyor.

CHP Yönetiminin zaman kazanmak için suikast imasını diri tutacağı ve fail bulunduktan sonra parti içi yoğun bir temizliğin başlayacağı belirtiliyor. 


Bu arada Nesrin Baytok’un da ortadan kaybolması yönünde karar alındı.


Turktime

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.