Baykal evine kapandı!

Baykal evine kapandı!
Partinin Ankara Milletvekili Nesrin Baytok’la ulgunsuz görüntüleri ortaya çıkan CHP lideri Deniz Baykal zor anlar yaşıyor. Evine kapanan Baykal, kendisi ile görüşmek isteyen vekilleri kabul etmedi. Baykal, her gün yaptığı yürüyüşü de yapmadı.

İLGİLİ TÜM DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN
Skandalın ortaya çıkmasının ardından avukatları kasetin yayınlandığı sitelere karşı hukuk savaşına hazırlanırken, CHP lideri adeta evine kapandı.

Bazı CHP milletvekilleri dün Baykal’ı evinde ziyaret etmek istedi. Ancak Baykal, meşgul olduğunu belirtip milletvekillerine teşekkür etti.

Hemen her gün yürüyüş yapan Baykal, dün evinin bahçesinde kültür fizik hareketleri yapmakla yetindi.

Öte yandan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Milli İstihbarat Teşkilatı’nın (MİT) yanısıra diğer ilgili birimlere, olayın kim ya da kimler tarafından yapıldığının bulunması için talimat verildiği öne sürülüyor. 

AVUKATTAN SKANDAL İDDİA
Baykal’a ait olduğu öne sürülen özel görüntüleri yayınlayan internet siteleri hakkında ceza ve tazminat davaları açılacak. Baykal’ın avukatlarından Mutluhan Karagözoğlu, “Şu ana kadar görüntülerin 62 internet sitesinde yayınlandığını belirledik. Araştırmalarımız devam ediyor” dedi. Karagözoğlu, görüntülerin ilk yer aldığı Metacafe ortak kullanım sitesine erişimin engellendiğini söyledi.

62 siteye dava

62 internet sitesinin, link alarak görüntüleri yayınladığını belirten Karagözoğlu, başlatacakları hukuki süreçle ilgili şunları söyledi: “Deniz Baykal’a ait olduğu iddiasıyla verilen görüntüleri bu konuları bilen arkadaşlarımıza incelettirdik. Görüntülerin montaj olduğunu düşünüyoruz. Görüntüleri ve haberi yayımlayan 62 internet sitesi hakkında hem ceza, hem de tazminat davası açacağız.” 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.