Şimdi de inkara mı kalkışılacak?

Şimdi de inkara mı kalkışılacak?
Siyasi hayatının bu şekilde son bulmasını içine sindiremeyen Baykal'ın, CHP Genel Başkanlığı koltuğuna yeniden oturmak için şimdiye kadar yalanlamadığı “görüntüleri ve Nesrin Baytok’la ilişkisini inkara” bile kalkışabileceği ifade e

BAYKAL KASEDİNE DÜZMECE RAPOR UYARISI HABERİ İÇİN TIKLAYIN

“SUİKAST” ÖRTMEDİ, “GERİ DÖN”DEN SONUÇ ÇIKMADI

Partisi milletvekili ile ilişkisini deşifre eden görüntüler internete düşünce CHP Genel Başkanlığı görevinden istifa eden Deniz Baykal, partide kendisine yakın isimlerce ortaya atılan “Sarıgül Baykal’a suikast düzenleyecekti” iddiası ile  gündemi değiştiremedi, şok kasetin üstünü örtemedi. Baykal,  hemen ardından başlatılan “geri dön kampanyası”nda da umduğu sonuca ulaşamadı. Kampanya tutmadı, il başkanları Kemal Kılıçdaroğlu’ndan yana tavır aldı.

Baykal da istifa açıklamasında yalanlayamadığı görüntülerle ilgili “bu bir komplo” derken, AK Parti iktidarını suçladı ve Gülen Hocaefendi ile AK Parti’yi karşı karşıya getirmeye çalıştı. Ancak bu çaba da sonuç vermedi. Bu manevraların hiç birinde istenilen sonuç alınamadı. Bugün Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP Genel Başkanlığı’na kesin gözüyle bakılıyor. Böylelikle Baykal’ın geri dönüş yolu tamamen kapanmış oldu.

İNKARA MI KALKIŞACAK?
CHP çevrelerine göre, Baykal, siyasi hayatının bu şekilde son bulmasını asla içine sindiremiyor. Baykal, CHP Genel Başkanlığı koltuğuna yeniden oturmak için “görüntüleri inkara” bile kalkışabilir!

NEDEN İSTİFA ETTİ O ZAMAN?
Oysa gerek Nesrin Baytok, gerekse Baykal görüntülerin internete düşmesinin üzerinden geçen yaklaşık 2 hafta içerisinde “böyle bir ilişki yok, görüntülerdeki biz değiliz” demediler. Görüntüleri, ilişkilerini yalanlamadılar. Aksine bu konuda sessizliğe büründüler. Bu noktada Baykal’ın, görüntüleri incelemek üzere görevlendirdiği Londra ve Türkiye'de bürosu olan Ulusal Kriminal Bürosu aracılığı ile görüntülerdeki kişilerin kendileri olmadığı iddiasını ortaya atmasının hiçbir inandırıcılığının olmayacağı belirtiliyor. 

HABERVAKTİM.COM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.