Kemal'in yalanı TPE'den döndü!

Kemal'in yalanı TPE'den döndü!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Şu anda Akit’in logosu bana ait” diyor ama Türk Patent Enstitüsü’nün internet sitesinde üzerine kayıtlı hiçbir marka yok. Enstitü kayıtlarına göre Akit, İhvan Yayıncılık üzerine kayıtlı... Şim

KENAN KIRAN'IN HABERİ...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bir yalanını daha deşifre ediyoruz.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun, kendisine ait olduğunu iddia ettiği Akit gazetesinin logosunun yayın hakkının İhvan Yayıncılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’ne ait olduğu ortaya çıktı. Marka tescili konusunda tek yetkili olan Türk Patent Enstitüsü’nün (TPE) internet sitesine girildiğinde, Akit gazetesinin logosunun İhvan Yayıncılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’ne ait olduğu açıkça görülüyor. TPE’ye göre, Kemal Kılıçdaroğlu’nun üzerine kayıtlı hiçbir marka bulunmuyor. Bilindiği gibi Akit gazetesi; ekonomik linç sonucu kapanmak zorunda kalmıştı.



KILIÇDAROĞLU, YALAN SÖYLEDİĞİNİ ÖĞRENMEK İÇİN TPE’NİN SİTESİNE GİRSİN!
Kemal Kılıçdaroğlu’nun, yalan söylediğini öğrenmek çok basit… İnternet kullanıcıları, Türk Patent Enstitüsü’nün “http://www.turkpatent.gov.tr/portal/default.jsp” adlı internet sitesinin “Marka” bölümüne “Akit” diye yazdıklarında; Akit gazetesinin logosunun yayın hakkının “İhvan Yayıncılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi” ait olduğunu görüyor. Kemal Kılıçdaroğlu, söz konusu internet sitesine girip arama yapsa, yalan söylediğini kendisi de açıkça görebilecek.

KILIÇDAROĞLU’NUN ÜZERİNE HİÇBİR MARKA YOK



Türk Patent Enstitüsü’nün internet sitesinde; “Kemal Kılıçdaroğlu” adıyla arama yapıldığında, Kemal Kılıçdaroğlu’nun üzerine hiçbir markanın kayıtlı olmadığı da görülebilecek. Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Akit gazetesinin logosu’nun yayın hakkının, 26 Aralık 2003 tarihinden itibaren, Küçüklanga Caddesi No:102 Aksaray / İstanbul adresinde faaliyet gösteren İhvan Yayıncılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’ne ait olduğunun ortaya çıkmasının ardından nasıl açıklama yapacağı merakla bekleniyor.

KILIÇDAROĞLU: AKİT’İN LOGOSU BENİM
Kemal Kılçdaroğlu, Hürriyet gazetesine dün yaptığı açıklamada, “Akit’in logosu benim” iddiasında bulundu. Kılıçdaroğlu, “(…) Aleyhimde yayın yapan gazetelere tazminat davaları açtım. Akit gazetesinden aldığım tazminatlarla Atatürk rozeti yaptırıp bakanlıktaki arkadaşlarıma dağıttım. Sonra paralarımın bir kısmını alamadım. Çünkü kaçıyorlardı. Onun üzerine Akit’in logosu üzerine tedbir koydurdum Patent Enstitüsü’nden. Şu anda Akit’in logosu bana ait. Mahkemede tedbir kararı var” demişti.



Marka tescili konusunda tek yetkili olan Türk Patent Enstitüsü’nün (TPE) internet sitesine girildiğinde, Akit gazetesinin logosunun İhvan Yayıncılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’ne ait olduğu açıkça görülüyor.
Akit gazetesinin logosunun yayın hakkı ile ilggili son işlem, 26 Aralık 2003 tarihinde, adres değişikliği şeklinde yapılmış. Ama İsim hakkının başka birisine geçtiğine dair bir bilgi yok! İsim hakkı, hala ilk şirkette!

VAKİT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.