Devlet erkanı 29 Ekim kutlaması için Hipodrom'da

Devlet erkanı 29 Ekim kutlaması için Hipodrom'da
Hipodrom'daki resmi gösterilere Bahçeli ve Kılıçdaroğlu katılmadı.

Ankara'da polis Ulus Meydanı'nda toplanan ve yürümek isteyen vatandaşlara biber gazı ve tazyikli suyla müdahale etti. Başbakan Erdoğan'ın İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'e verdiği talimat sonrası Ulus'taki barikatlar kaldırıldı. Barikatların kaldırılmasıyla birlikte binlerce kişi Anıtkabir'e yürümeye başladı.

GÜL, İLK KEZ EŞİ HAYRUNNİSA GÜL'LE İZLEDİ

Ankara Ulus'ta yaşanan bu görüntülerin aksine devlet erkanı Cumhuriyet Bayramı'nı Hipodrom'da kutluyor. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Ankara Hipodrom'da Cumhurbaşkanı Abdullah Gül kutlamaları ilk kez eşi Hayrunnisa Gül ile izledi. Cumhurbaşkanı'nın eşi Hayrunnisa Gül resmi geçit töreninde yer aldı, protokollde görüntü verdi.

BAHÇELİ VE KILIÇDAROĞLU YOK

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen törene CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli katılmadı.

TÜRK YILDIZLARI'NA GÜL AYARI

Törenlerde Cumhurbaşkanı Gül'ün kulağındaki rahatsızlık nedeniyle Türk Yıldızları ve F-16 uçakları gösterisini protokolün bulunduğu yerin hemen üzerinden değil daha uzak bir yerden gerçekleştirdi.

Törende en çok alkışı Türk Yıldızlarının gösterisi aldı. Törene bazı bakanlar da eşleriyle katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum