Sunucunun ağzını dağıtan CHP'li Sevigen çıldırdı

Sunucunun ağzını dağıtan CHP'li Sevigen çıldırdı
Geçtiğimiz günlerde İzmir'de sunucu dövdüğü iddia edilen CHP Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Sevigen, AK Parti'li belediyeleri dayakçılıkla suçladı.

Sevigen, dayak iddialarıyla ilgili TBMM'ye önerge verdi. Sunucu dövmekle suçlanan CHP'li Sevigen, "AK Parti'li belediyelerde çalışan zabıtalar Başbakan Erdoğan'a ayak uydurarak, esnafa zulmetmeye devam ediyorlar" dedi.

Konuyu TBMM gündemine taşıyan Sevigen, Başbakan Erdoğan'ın yanıtlaması istemiyle bir soru önergesi verdi. AK Parti'li belediyelerde çalışan zabıtalarda başta İstanbul ve Ankara olmak üzere esnafa halka uygulanan terörün giderek tüm ülkede yaygınlaşmaya başladığını savunan Sevigen, önergesinde şu ifadelere yer verdi:

"Ankara'da Tekel bayiini basıp içki sattığı gerekçesiyle sahibini çivili sopalarla döven ve işyerine hasar veren belediye zabıta memurlarının ardından, İstanbul Bakıtköy balıkçı barınağına gelen İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı zabıtaların Su Ürünleri Kooperatif Başkanı Müfit Çıkrıkçıoğlu başta olmak üzere yaklaşık 15 kişiye biber gazı, sopa ve bıçaklarla saldırarak hastanelik etmesi münferit veya tesadüf bir olay gibi değerlendirilemez. Bu bir zihniyet yansımasıdır"

Sevigen, verdiği önergesinde Başbakan Erdoğan'a şu soruları yöneltti: "Kin ve nefret içinde acımazsızca vatandaşlara saldıranlar belediye de çalışmaya devam edecekler mi? Belediye bünyesinde oluşturulmuş A Takımı diye adlandırılan 100-150 kişilik çeteler var mıdır? İstanbul Büyükşehir Belediyesi yazan araçlarla gelen 100-150 kişinin, bir avuç insanın üzerine saldırması bir linç girişimi değil midir? Bundan Başkanın bilgisi var mı? Su Ürünleri Kooperatif Başkanı yediği dayaktan dolayı görme kaybına uğramış ve önü açık uzun süreli rapor almıştır. Başkanın gözü kör olmayla karşı karşıyadır, bunu nasıl telafi etmeyi düşünüyorsunuz? Başkan Çıkrıkçıoğlu ile 6-7 esnaf daha yedikleri dayaktan dolayı rapor almıştır. Esnaf korkudan şikâyetçi olmamıştır. Belediyede çalışan bu gözü dönmüş canilerle ilgili herhangi bir işlem yapmayı düşünüyor musunuz?

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.