Erdoğan, Yalçınkaya'ya cevap verdi!

Erdoğan, Yalçınkaya'ya cevap verdi!
Başbakan Erdoğan, "hükümet ekonomiyi öne çıkartıyor, laiklik ikinci planda kalıyor" diyerek ilginç bir çıkış yapan Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahman Yalçınkaya'ya, Kayseri'den cevap verdi.

"Ekonomiyi tercih ederken diğer değerleri atlamadık. Biz milletin avukatıyız. Farkımız bu. Ekmek, aş ve iş önemlidir dedik ama aynı zamanda demokrasi dedik, hukuk dedik, laiklik dedik ve sosyal dedik. Bunlardan birini bir kenara atmadık. Hesini de atbaşı götürdük" diyen Başbakan Erdoğan, partisinin Kayseri il kongresinde yaptığı konuşmada hükümetin ve AK Parti iktidarlarının Türkiye'ye kazandırdıklarını aktardı.

YALÇINKAYA NE DEMİŞTİ?

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahman Yalçınkaya, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı'nın 17. Onur Günü dolayısıyla geçtiğimiz  cuma günü yapılan törende, ''Muhafazakar partiler öne çıktıkça, artan radikalleşmeyle birlikte, ekonomik büyüme ve modernizasyona daha çok vurgu yapılmak suretiyle batı tipi demokrasilerin ayrılmaz parçası olan laikliğin gündemden düşürüldüğü ve tanımının değiştirilmeye çalışıldığı görülmektedir'' demişti.

ERDOĞAN'IN KONUŞMASINDAN BAZI ÖNEMLİ AYRINTILAR ŞÖYLE

Bu oyunlar karşısında bu tavır karşısında, bu kara siyaset karşısında tüm arkadaşlarımızın yanımızda olması gerekiyor. Sizlere bir Nasreddin Hoca fıkrası anlatacağım; Alacağı olan bir adam Hoca’nın yanına gitmiş. Hoca adama yakındaki çorak tarlayı göstermiş. Bu tarlayı görüyor musun işte ben orayı süreceğim. Oraya diken dikeceğim. Dikenler büyüyecek. Koyun süreleri oradan geçecek. Koyunların yünleri dikenlere takılacak. Yünleri toplayacağım, iplik yapacağım, kazak öreceğim. Pazara götürüp satacağım, kazandığım parayla da senin borcunu ödeyeceğim demiş. Adam gülmüş, meşin parayı görünce tabi gülersin.

Muhalefetin hayal gücü Nasreddin Hoca’yı geride bırakıyor. Biz dedik ki Suriye sınırındaki arazi mayınlı, bu mayınlara gerek yok. Suriye’yle ilişkilerimiz tarihin en olumlu dönemlerini yaşıyor. Ortada fol yok yumurta yok bunlar omlet pişiriyorlar. Çocuk daha doğmamış, doğmamış çocuğa kıyafet biçiyorlar. Siz bizim niyetimizi nereden biliyorsunuz? Yaptıkları siyaset değil, falcılık.

Deniz Baykal'a da yüklenen Erdoğan, "Sen önce siz demeyi öğren" diye konuştu. Bizim partimize giren para bellidir. sitemizde ayrıntılarıyla yayınlanmaktadır. Sen ve sizin bu konudaki açıklarınızı açıklayın önce. 

HABERVAKTİM.COM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.