Anavatan Partisi'nden Habervaktim'e destek

Anavatan Partisi'nden Habervaktim'e destek
Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi “Bizim de; habarvaktim.com’a ‘soysuz’ saldırıları başlatan bölücü DPI’cıların her zaman karşısında mücadele vereceğimiz bilinmelidir” dedi

Bölücü faaliyetlerini deşifre ettiği için, Habervaktim.com’a saldıran DPI’cıları şiddetle kınadıklarını ve her zaman habervaktim.com ailesinin saffında yer alacaklarını vurgulayan ANAVATAN Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi; tepkilerini şöyle dile getirdi:

“Ermeni vatandaşlarımız, biz Türklerin ve Müslümanların baş tacıdır. ‘Hepimiz Ermeniyiz’ diye ülkemizde nara atanlar bölücüdür, ırkçıdır, faşisttirler.

Habervaktim’in yazısında da vurguladığı gibi, bir Agopyan’ın Ermenicilik yapması ayrıdır, bir Ali’nin Ermenicilik yapması ve savunmalara geçmesi ayrıdır.

‘Ermenicilik yapılıyor’ uyarısında bulunan ve bölücü faaliyetlerini deşifre eden habervaktim.com haber sitemize çeşitli saldırılar tertipleyen DPI’cıları şiddetle kınıyoruz.

Asıl faşist kendileridir.

Bizim üzüntümüz içlerinde Türk ve Müslüman maskeli kişilerin bulunmasıdır.

‘Ermeni soykırımı’ yalanlarına sürekli sarılıp medet umanlar nasıl hüsrana uğramışlarsa, DPI’cıların da hüsrana uğrayacakları da kesindir.”

Habervaktim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.