Günay'dan kızdıracak açıklamalar

Günay'dan kızdıracak açıklamalar
Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Fazıl Say'a cevap verdi...

Geçtiğimiz ay Fazıl Say ’dan “kes zırvalamayı” yanıtını alan Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay , dün katıldığı bir televizyon programında sunucunun sorusu üzerine, “Fazıl Say’la aramda tartışma yok, hiçbir sanatçı arkadaşımla tartışmaya girmem” dedi.

"Çok ağır cevap aldım tekrar konuya dönmem"
Kendisine Brüksel’de sorulan bir soru üzerine, “hiçbir sanatçı ismi vermeden Türkiye’den gitmek istemek ancak bir anlık öfkeyle veya kırgınlıkla mümkün olabilir” yanıtını verdiğini söyleyen Günay, “ Fazıl Say’dan çok ağır cevap aldım, tekrar bu konuya dönmem” dedi.

Günay Çamlıca’ya camiye karşı çıktı
Kültür ve Turizm Bakanı son zamanlarda çokça tartışılan Çamlıca’ya cami yapılma önerisi hakkında da konuştu. Bu konuda kendisine ulaşmış bir bilgi ya da başvuru olmadığını beliten Günay, “Bu konuda mütedeyyin basında da zaten insan olmayan yerde cami yapılmasının bizim örfümüze uygun düşmediğini okudum. Camiler bizde öyle büyük tepelere filan yapılmaz. Çünkü cami kendisi bulunduğu yere değer katar. Değerli bir tepeye cami yapalım diye bir kaygımız tarih boyunca olmamıştır” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.