Kırkpınar Yağlı Güreşleri ne zaman 2024? 663. Kırkpınar Yağlı Güreşi biletleri kaç TL?

Kırkpınar Yağlı Güreşleri ne zaman 2024? 663. Kırkpınar Yağlı Güreşi biletleri kaç TL?
Her sene düzenlenen yağlı güreşlerin bu yıl 663'üncüsü gerçekleşecek. Peki, 2024 Kırkpınar Yağlı Güreşleri ne zaman, biletleri ne kadar?

Geleneksel Kırkpınar Yağlı Güreşleri, her yıl olduğu gibi bu yıl da güreş severlerin gündeminde yer alıyor. 2024 yılında 663'üncüsü düzenlenecek olan Kırkpınar Yağlı Güreşleri için geri sayım başladı. Edirne'de gerçekleştirilecek bu tarihi etkinlik, yine binlerce katılımcı ve izleyiciye ev sahipliği yapacak.

KIRKPINAR YAĞLI GÜREŞLERİ NE ZAMAN?

2024 Kırkpınar Yağlı Güreşleri, 5-7 Temmuz tarihleri arasında Sarayiçi Er Meydanı'nda düzenlenecek. Tarihi ve kültürel mirasıyla ön plana çıkan bu etkinlik, Türkiye'nin dört bir yanından gelen güreşçilerin kıyasıya mücadelelerine sahne olacak. Her yıl olduğu gibi, bu yıl da hem sporcular hem de izleyiciler için unutulmaz anlar yaşanacak.

KIRKPINAR YAĞLI GÜREŞLERİ BİLET FİYATLARI NE KADAR?

Güreş tutkunları için bilet fiyatları da açıklandı. Etkinliğin ilk günü olan 5 Temmuz'da girişler ücretsiz olacak. Ancak, 6 ve 7 Temmuz tarihlerinde yapılacak müsabakalar için biletler ücretli olacak. 1. kategori biletler 750 TL, 2. kategori biletler ise 500 TL olarak satışa sunulacak. Biletler, güreş severlerin büyük ilgisiyle karşılanması beklenen bu etkinlikte yerini almak için şimdiden yoğun talep görüyor.

663. KIRKPINAR GÜREŞLERİ ÖDÜLÜ NE KADAR?

Bu yılın Kırkpınar Yağlı Güreşleri ödülü henüz açıklanmadı. Ancak, geçtiğimiz yılın ödülü 1 milyon TL olarak belirlenmişti. Bu yıl da benzer ya da daha yüksek bir ödülün verilmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.