Fenerbahçe-Lille Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

Fenerbahçe-Lille Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?
Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda İsviçre temsilcisi Lugano'yu eleyerek adını bir üst tura yazdıran Fenerbahçe'nin 3. ön eleme turundaki rakibi Lille oldu. Peki Fenerbahçe-Lille Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalma mücadelesi veren Fenerbahçe, 2. ön eleme turunda İsviçre temsilcisi Lugano'yu 2-1 yenerek bir üst tura yükseldi. Şimdi, temsilcimizin 3. ön eleme turundaki rakibi Fransa'nın Lille takımı oldu. Futbolseverler, bu kritik maçın ne zaman oynanacağını ve hangi kanalda yayınlanacağını merak ediyor.

MAÇ TARİHLERİ VE SAATLERİ

Fenerbahçe ile Lille arasındaki Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçı, 6-7 Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek. Rövanş maçları ise 13 Ağustos tarihinde oynanacak. Maçların tam tarih ve saatleri, UEFA'nın resmi programı doğrultusunda belirlenecek. Bu bilgiler, müsabakalara kısa bir süre kala duyurulacak.

YAYIN BİLGİLERİ

Maçların hangi kanalda yayınlanacağı ise, Türkiye'deki yayıncı kuruluşların duyurularına göre şekillenecek. Genellikle Şampiyonlar Ligi maçları, TRT Spor, beIN Sports veya diğer spor kanalları tarafından yayınlanıyor.

FENERBAHÇE'NİN ŞAMPİYONLAR LİGİ YOLCULUĞU

Fenerbahçe, Lille karşısında başarılı bir sonuç alması durumunda, adını play-off turuna yazdıracak. Play-off turunda da rakibini geçerse, Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi grup aşamasında mücadele edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.