Bu da İngilizlerin Baykal yorumu

Bu da İngilizlerin Baykal yorumu
CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal ve 18 yıllık sekreteri ve 2007'de milletvekili yaptığı Nesrin Baytok'a ait video görüntüleri dünyanın da ilgisini çekti.

İSPANYOL EL MUNDO BAYKAL'IN İLİŞKİ GÖRÜNTÜLERİNİ YAYINLADI HABERİ

İŞTE TÜM AYRINTILARI İLE BAYKAL'IN İSTİFASI

Türkiye'de, görüntülerin yayınlanmasından kısa bir süre sonra video erişimine yasak getirilirken, habervaktim dün İspanyolların Baykal'ın kasedine büyük ilgi gösterdiğini ve El Mundo gazetesinin internet sayfasında videonun yayınlandığını ortaya çıkarmıştı. 

'Seks görüntüleri yüzünden istifa etti” başlığıyla İspanyolların diline düşen Baykal, bugün de İngiliz basının ilgi odağı oldu. İngiliz The Independent gazetesi de bugünkü sayısında yer verdiği haberde “Muhalefet lideri seks videosu nedeniyle istifa etti” başlığını kullandı. Gazete, Baykal ve Nesrin Baytok'a ait olduğu söylenen görüntüler nedeniyle Baykal'ın istifa ettiğini ve kendisine AK Parti'nin komplo kurduğunu söylediğini yazdı.

Ankara çıkışlı haberde şu ilginç ifadeler kullanıldı: “Video görüntülerinde bir yatak odasında Baykal'a benzeyen biri üzerinde iç çamaşırı ve giyinmeye çalışırken, bir kadın da yarı çıplak görülüyor” denildi.

HABERVAKTİM.COM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.