Baykal'ın kasedi onların eline düştü!

Baykal'ın kasedi onların eline düştü!
CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal ve 18 yıllık sekreteri ve 2007'de milletvekili yaptığı Nesrin Baytok'a ait olduğu söylenen görüntüler İspanyolların eline geçti.

İŞTE BAYKAL SKANDALIYLA İLGİLİ TÜM DETAYLAR-TIKLAYINIZ 

"BAYKAL'A BENZEYEN KÜLOT GİYMİŞ BİRİSİ"-TIKLAYINIZ


Metacafe isimli video paylaşım sitesinde yayınlandıktan sonra yasak getirilen Baykal'ın kasedi İspanyol El Mundo gazetesinin sitesinde yayınlandı. Baykal'ın videosunu yayınlayan El Mundo gazetesinin sitesi, haberinde “Türkiye'nin ana muhaleft lideri sex scandalının ardından istifa etti” başlığını kullandı. 

Habervaktim ve diğer diğer sitelerde yayınlanmasıyla skandalın ortaya çıktığı belirtilen haberde, “Kemalist CHP'nin 71 yaşındaki lideri istifa etmek zorunda kaldı” ifadelerine yer verildi. Baykal'la birlikte olan milletvekili Nesrin Baytok'un Baykal'ın 18 yıl boyunca sekreterliğini yaptığı kaydedilen haberde, Baykal'ın Baytok'u 2007 yılında da milletvekili yaptığı hatırlatıldı.

Haberde seks kasedinin ortaya çıkmasından sonra CHP'lilerin Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ü suçladığına da yer verilerek, Başbakan Erdoğan'ın Baykal'ı kimin tehdit ettiğini bulması için MİT'e talimat verdiği de belirtildi.



HABERVAKTİM.COM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.