Zamanlamaya dikkat çekti!

Zamanlamaya dikkat çekti!
Türkiye’nin özellikle dış politikada tarihi günler yaşadığı  bir dönemde, terörist saldırılardaki artışın dikkat çekici olduğunu vurgulayan Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, artan terör olaylarının ülkemizin birlik ve beraberliğini hedef aldığını v

Şemdinli’ye bağlı Gediktepe mevkiindeki askeri birliğe düzenlenen ve 8 askerimizin şehit olduğu, 14 askerimizin de yaralandığı terörist saldırıyı lanetleyen Kurtulmuş, bu menfur saldırıda şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, yaralı askerlerimize de acil şifalar diledi.
Türkiye’nin özellikle dış politikada tarihi günler yaşadığı  bir dönemde, terörist saldırılardaki artışın dikkat çekici olduğunu vurgulayan Numan Kurtulmuş şunları söyledi.; “Bütün milletimizi yasa boğan bu hain saldırıyı gerçekleştirenlerin bir an önce yakalanması en büyük temennimizdir. Ancak daha önemlisi bu terör şebekesinin arkasındaki karanlık güçlerin ve uluslararası terör siyasetçilerin deşifre edilmesidir. Son saldırıların zamanlaması; terör örgütünün, ülkemiz ve coğrafyamız üzerinde sinsi emelleri bulunan bir takım karanlık güçlerin taşeronluğunu yaptığını açıkça ortaya koymaktadır. Amaçlarının ülkemizin barış ve esenliğini sabote etmek, huzur ve güvenliğini bozmak olduğu açıktır. Ancak bir kez daha ifade etmek istiyorum ki; bu kirli terör siyasetini sürdürenler hiçbir zaman amaçlarına ulaşamayacaklardır.  Devletimizin terörle mücadele konusundaki sarsılmaz iradesi ve milletimizin engin sağduyusu buna izin vermeyecektir.  Bu hain eller bilmelidir ki milletimiz kıyamete kadar bu topraklarda kardeşçe yaşayacaktır.”

BAŞBUĞ’A BAŞSAĞLIĞI TELGRAFI
Numan Kurtulmuş; Şemdinli’deki hain saldırı üzerine Genel Kurmay Başkanı İlker Başbuğ’a da bir başsağlığı mesajı gönderdi. Kurtulmuş Başbuğ’a gönderdiği mesajda “Terörle mücüdeledeki en büyük dayanağımız milletimizin birlik ve beraberlik içinde, kardeşçe yaşama iradesi  ile  Silahlı Kuvvetlerimizin terörle mücadele konusundaki fedakarlık ve kararlılığıdır. Tüm milletimiz bu kararlılığın arkasındadır. Bu hain saldırıyı gerçekleştirenlerin, en kısa sürede yakalanarak hak ettikleri cezayı alacaklarına inanıyor ve şahsınızda Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarına ve milletimize başsağlığı diliyorum" dedi.

İLGİLİ TÜM HABER VE GELİŞMELER:

KARAKOLA HAİN SALDIRI: 8 ŞEHİT

BİR ACI HABER DAHA: 2 ŞEHİT!

ALÇAKLAR SALDIRIYI ÜSTLENDİ

ERDOĞAN'DAN İLK AÇIKLAMA

ŞEHİTLERİMİZİN KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

BAYKAL'IN ŞAŞIRTAN YORUMU

KURTULMUŞ ZAMANLAMAYA DİKKAT ÇEKTİ

BAHÇELİ'DEN HÜKÜMETE ŞOK ÖNERİ

İŞTE TSK'NIN "TAM İSABET" BAŞARISI!

BDP'LİLER NİHAYET SALDIRI İÇİN KONUŞTU

KILIÇDAROĞLU'NUN SALDIRI AÇIKLAMASI

MHP'Lİ BAL: BU SON SALDIRI HÜKÜMETİN SONU OLSUN

MHP'Lİ VURAL'DAN AĞIR SUÇLAMALAR

ÖLDÜRÜLEN PKK'LI SAYISI

4 ASKERİN DURUMU AĞIR

ŞEHİT EVLERİNE ATEŞ DÜŞTÜ, YAS VAR

ERDOĞAN'DAN YAZILI AÇIKLAMA

ŞEHİT SAYISI 11'E YÜKSELDİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.