"Akaydın, kankalarını bile belediyeye aldı"

"Akaydın, kankalarını bile belediyeye aldı"
Samani: Başkan Mustafa Akaydın, kankalarını bile belediyeye aldı

İLGİLİ HABER: AKAYDIN ALDAŞ'A YOLDAŞ DOLDURDU

İLGİLİ HABER: AİLE BOYU KADROLAŞMA

AK Parti Antalya İl Başkanı Hüseyin Samani, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'ı "kankalarını bile işe aldı" diyerek yandaşlarını belediyeye doldurmakla suçladı.

AK Parti il binasındaki bayramlaşma töreninde konuşan Hüseyin Samani, Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydın'ın belediyede kadrolaşmaya gittiğini söyledi. AK Parti İl Başkanı Samani, "Hoca, üniversitede beraber çalıştığı, arkadaşı, eşi, dostu, kardeşleri, sevdikleri hatta kankalarını bile belediyeye geçirdi. Halkımızı kandırdı. Söz verip sonra da bu tarz söz vermediğini söyledi. Biz halk karşısına sadece seçim dönemi çıkan insanlar değiliz ve olmayacağız. Her zaman halkımızın arkasındayız ve yanındayız. Ramazan'da da partililerimiz, vekillerimiz, başkanlarımız durmadı çalıştı." dedi.

AK Parti'nin halkın çimentosu olduğunu söyleyen Samani sözlerini şöyle sürdürdü: "Biz birlik ve beraberliği sağlıyoruz. Bu durumda da çimento görevini üstleniyoruz. Bu bayramı fırsat bilip tüm yurttaşlarımızla bu bayramımızı kutlayacağız. Hiç bir zaman AK Partililerin Antalya'ya olan aşkı bitmemiştir ve bitmeyecektir. Bu vesile ile de tüm halkımın mübarek Ramazan Bayramı'nı tebrik eder hayırlara vesile olmasını dilerim."

Konuşmaların ardından parti binası önüne çıkan İl Başkanı Samani, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AK Parti Millet Vekilleri Sadık Badak ve Yusuf Ziya İrbeç tüm partililerle bayramlaştı.

(CİHAN)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.