Şanlıurfa'da polisten örnek davranış

Şanlıurfa'da polisten örnek davranış
Şanlıurfa Emniyeti silah kaçakçılarına ve uyuşturucu tacirlerine operasyon yaptı. Ayrıca devriye gelen polis ekipleri örnek bir davranış sergiledi.

Kom şube müdürlüğünce silah kaçakçılığını önlemek amacıyla yapılan çalışmalarda Suruç ilçesinden il merkezine gelen bir özel otoda yapılan aramada 4 adet ruhsatsız tabanca ele geçirilmiş gözaltına alınan iki kişi tutuklanmıştır.

POLİS EKİPLERİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Öte yandan Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesine bağlı Açıksu Caddesi civarında devriye atan polis ekipleri yol kenarında durumu iyi olmayan kuduz olan bir köpeği görüp yetkili kişilere teslim ettiler.

6jznp_1510251169_7494.png

Örnek bir davranış teşkil eden hareket bugün öğlen saatlerinde oldu, Açıksu Caddesinde devriye atan polis ekipleri yol kenarında gördükleri kuduz köpek ile birlikte durdu, duran polis ekipleri kuduz olan köpeğin başında duran ekipler belediyede yetkili kişileri arayarak gelmelerini istediler. Yaklaşık 1 buçuk saat köpeğin başında bekleyen polis ekipleri gelen belediye yetkilileri ardından köpeği onlara teslim ettiler.

hbmfe_1510251406_8689.png

Böyle duyarlı bir davranışa imza atan polis ekipleri yetkili kişilerden ve vatandaşlardan tam not aldılar.

Öte yandan Siverek KOM Grup Amirliğince Diyarbakır yolu üzerinde durdurulan bir yolcu otobüsünde uyuşturucu madde ele geçirildi.

Siverek KOM Grup Amirliğince Diyarbakır yolu üzerinde durdurulan Van istikametinden Mersin istikametine seyir halinde olan bir yolcu otobüsünde yapılan aramada toplam 5260 gr metamfetamin maddesi ele geçirildi. Konuyla ilgili olarak iki kişi gözaltına alındı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.