EURO 2024 | İngiltere-Hollanda yarı final maçı ne zaman?

EURO 2024 | İngiltere-Hollanda yarı final maçı ne zaman?
2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) çeyrek final aşamasında Türkiye'nin 2-1 mağlup olduğu Hollanda, turnuvada yarı finale yükseldi ve İngiltere'nin rakibi oldu. Futbolseverlerin merakla beklediği İngiltere-Hollanda yarı final maçı, büyük bir heyecana sahne olacak. Peki, bu kritik karşılaşma ne zaman oynanacak? İşte detaylar…

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) çeyrek final mücadelesinde, İsviçre ve İngiltere yarı finale yükselmeyi başardı.

İNGİLTERE-HOLLANDA YARI FİNAL MAÇI NE ZAMAN?

EURO 2024'te büyük bir heyecana yol açacak olan İngiltere-Hollanda yarı final maçı, 10 Temmuz Çarşamba günü oynanacak. Münih Futbol Arena'da gerçekleşecek bu önemli karşılaşma, TSİ 22.00'de başlayacak. Maçın sonucu, finale yükselecek takımı belirleyecek ve futbolseverler için unutulmaz bir gece sunacak.

İNGİLTERE'NİN EURO 2024 YOLU

EURO 2024'te çeyrek final aşamasına ulaşmayı başaran İngiltere, bu başarıyı zorlu bir mücadele sonucunda elde etti. Çeyrek finalde İsviçre ile karşılaşan İngiltere, normal süresi ve uzatma dakikaları 1-1 biten maçta penaltı atışları sonucunda rakibini 5-3 mağlup ederek yarı finale yükseldi.

EURO 2024 tarihine damgasını vuran İngiltere, bu turnuvada 4. kez yarı finale yükseldi. Daha önce 1968 ve 1996 yıllarında yarı final gören İngiltere, 2020 yılında da finale çıkarak büyük bir başarıya imza atmıştı. Ancak, bu tarihsel başarıların ardından EURO 2024'teki bu başarının ardından İngiltere, şampiyonluk için bir adım daha atma şansını yakaladı.

HOLLANDA'NIN ÇEYREK FİNAL PERFORMANSI

Türkiye'yi 2-1 yenerek çeyrek finalde bir üst tura yükselen Hollanda, EURO 2024'ün güçlü ekiplerinden biri olarak dikkati çekiyor. Türkiye'ye karşı oynadıkları maçta Donyell Malen ve Cody Gakpo'nun golleriyle galibiyete ulaşan Hollanda, bu başarıyı yarı finalde İngiltere karşısında devam ettirmek istiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.