Gazeteci Nagehan Alçı'nın aşk yaşadığı Yunan diplomat kim?

Gazeteci Nagehan Alçı'nın aşk yaşadığı Yunan diplomat kim?
Gazeteci Nevşin Mengü'nün Youtube kanalına konuk olan Gazeteci Nagehan Alçı, yabancı bir diplomat ile ilişkisi olduğunu açıklamıştı. Açıklamanın ardından diplomatın kim olduğu merak edildi. Peki, Gazeteci Nagehan Alçı'nın aşk yaşadığı Yunan diplomat kim? Detaylar haberimizde...

Gazeteci Nagehan Alçı, Nevşin Mengü'nün YouTube kanalına konuk oldu. Burada önemli açıklamalarda bulunan Alçı, Türkiye'de görev yapan Yunanistanlı diplomat ile olan ilişkisini kamuoyuna duyurdu.

Alçı'nın ilişkisi olduğu Yunanistanlı diplomatın kim olduğu ortaya çıktı.

BİR BUÇUK YILDIR İLİŞKİLERİNİN OLDUĞU İDDİA EDİLDİ

Alçı, yaptığı açıklamada, ilişkinin ortaya çıkmasının ardından eski eşi Rasim Ozan Kütahyalı tarafından çeşitli iftiralara maruz kaldığını ve kendisine yönelik Türk düşmanı olmakla suçlamalarda bulunulduğunu belirtti.

Nagehan Alçı, şunları söyledi:

"Şu an görüştüğüm biri var. Yabancı bir diplomat. Rasim bunu öğrendikten sonra daha da çirkinleşti. Güya liberalim diyen bir adam kendine birkaç telefon alıp, oraya buraya telefon etmiş. Yunan ajanı olduğumu, ilişkim olan kişinin Türk düşmanı olduğu gibi iftiralar atmış."

Patronlar Dünya'sının haberine göre; Nagehan Alçı'nın birlikte olduğu kişi Yunanistanlı diplomat 'Stavros Christodoulidis'in olduğu ve ilişkisinin yaklaşık bir buçuk yıldır sürdüğü iddia edildi.

haber-fotografi-30.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.