Galatasaray-Fortuna Düsseldorf hazırlık maçı şifresiz mi? Galatasaray-Fortuna Düsseldorf ne zaman?

Galatasaray-Fortuna Düsseldorf hazırlık maçı şifresiz mi? Galatasaray-Fortuna Düsseldorf ne zaman?
Galatasaray'ın yeni sezon hazırlıkları kapsamında oynayacağı hazırlık maçı, futbolseverler tarafından merakla bekleniyor. Avusturya'daki kamp sürecinin ikinci hazırlık maçında Galatasaray, Almanya 2. Lig ekibi Fortuna Düsseldorf ile karşılaşacak. Peki, Galatasaray-Fortuna Düsseldorf hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte detaylar...

Avusturya'da ilk hazırlık maçında LASK Linz karşısında 3-2'lik skorla sahadan mağlup ayrılan Galatasaray, ikinci hazırlık maçını Almanya 2. lig ekiplerinden Fortuna Düsseldorf'la mücadele edecek. Peki Galatasaray-Fortuna Düsseldorf hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi?

GALATASARAY-FORTUNA DÜSSELDORF HAZIRLIK MAÇI NE ZAMAN?

Galatasaray ile Fortuna Düsseldorf arasındaki hazırlık maçı 15 Temmuz 2024, bugün TSİ 20:30'da başlayacak. Maç, Avusturya'nın St. Pölten şehrinde bulunan NV Arena stadyumunda oynanacak.

GALATASARAY-FORTUNA DÜSSELDORF MAÇI ŞİFRESİZ Mİ?

Galatasaray'ın bu akşamki Fortuna Düsseldorf karşılaşması, D-Smart 77. Kanal Spor Smart ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Karşılaşmayı D-Smart abonesi olan veya D-Smart GO üzerinden erişim sağlayan futbolseverler ücretsiz olarak izleyebilecek.

GALATASARAY'IN AVUSTURYA KAMPI HAZIRLIK MAÇ TAKVİMİ

Galatasaray'ın Avusturya'daki hazırlık kampında oynayacağı diğer hazırlık maçları da futbolseverler tarafından yakından takip ediliyor.

İşte Galatasaray'ın Avusturya kampında oynayacağı hazırlık maçlarının takvimi:

  1. 18 Temmuz 2024: Galatasaray - Trencin
  2. 24 Temmuz 2024: Galatasaray - Lecce
  3. 27 Temmuz 2024: Galatasaray - Parma

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.