Kartel'in düğmesine kim bastı?

Kartel'in düğmesine kim bastı?
Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ'a ait ses kaydının yayınlanmasıyla, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ı kimin izlettirdiği ortaya çıkarken, daha önce ordu mensuplarına ait ses kayıtlarını görmezden gelen kartel medyası ilginç bir şekilde Başbuğ'

İÇERİĞİNİ GÖRMEDİLER
Başbuğ'un konuşmasının içeriğinden ziyade, konuşmayı kimin kaydettiği üzerinde duran kartel medyası ve Mehmet Karamehmet'e ait Akşam gazetesi okuyucularına Başbuğ'un ses kaydını “Sonunda bu da oldu. Birçok komutanın ardından Genelkurmay Başkanının da ses kaydı dolaşıma çıktı. Kritik Milli Güvenlik Kurulu toplantısına saatler kala Genelkurmay Başkanı Org. İlker Başbuğ’un bir ses kaydı internette yayına verildi. Yargı-hükümet-TSK eksenindeki gerilimin ana gündem maddesi olması beklenen toplantı başlarken basına sızan ses kaydında birbirinden ilginç anekdotlar bulunuyor. Arınç’a suikast iddiasıyla suçlanan subayların ofislerinde yapılan ‘Kozmik arama’ya dikkati çeken Başbuğ ilginç değerlendirmeler yapıyor. Ancak ses kaydının kimler tarafından alındığı ve internete nasıl servis edildiği hala merak konusu…” ifadeleriyle duyurdu. 

DARBE İSTEDİLER
Öte yandan, başta Hürriyet olmak üzere Milliyet ve Vatan gazetelerindeki okuyucu yorumlarında AK Parti ve dindarlara karşı hakaret ve nefret dolu yorumların yayınlanması dikkat çekti. Yorum yapanlardan bazılarının açık açık 'darbe istiyorum inadına darbe” ifadelerini kullanması dikkat çekti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.